воскресенье, 7 июля 2019 г.

Вантажне таксі Буча

Вантажне таксі Буча доводиться складовою частиною, а також одним з безлічі спрямувань в повсякденній діяльності транспортної компанії "Грузоперевозки-24", втім, як і інші напрямки вантажних перевезень по українській столиці, її міст-супутників, по області, а також по всій Україні. Відомо, що велика частина невеликих міст-супутників столиці, незважаючи на територіальний поділ, давно вже об'єдналися з нею в єдине ціле. Завжди користуються великою популярністю у мешканців столиці малі населені пункти, а місто Буча також входить до переліку таких переваг.
Вантажне таксі Буча "Грузоперевозки-24"
Компанія вантажне таксі "Грузоперевозки-24" має у своєму розпорядженні вельми популярними на сьогоднішній день послугами, в їх числі вантажне таксі. Це такий специфічний вид транспортної послуги, який стабільно зростає в своїй популярності. Вона завжди особливо затребувана міським населенням в Бучі, безліччю підприємств, організаціями, а також багатьма підприємцями. А пояснюється це все швидкої, екстреної подачею автомобіля, в основному, невисокою, фіксованою вартістю.
Вантажне таксі Буча Грузоперевозки-24
Вантажні перевезення Київ - Буча
Мальовнича природа, масиви густих лісів в столичних передмістях завжди привертали велику чисельність бажаючих придбати або побудувати будинки в цих місцях. Буча не є винятком з таких місць, а саме цей напрямок вважається одним з найбільш популярних серед киян. Файні ліси, найчистіше повітря, а також безпосереднє наближення до інфраструктури столиці роблять Бучу одним з найулюбленіших місць. Тут є гарні умови для будівництва заміських котеджів або дачних будиночків, для відпочинку від столичної суєти. Всіма цими пишнотами вже зараз можна скористатися. Власне такі дії, вживаються багатьма столичними жителями. Дехто ще тільки роздумує про будівництво невеликого дачного будиночка, а хтось замахнувся на щось більше - на повноцінне заміське домоволодіння. Як би там не було, але всі вони об'єднані однією спільною проблемою. Адже всім необхідно якимось чином транспортувати безліч різних вантажів: необхідних будівельних матеріалів для зведення будинків. Більш того, в тільки що побудованої будівлі доведеться перевезти особисті речі, побутову або електротехніку техніку, меблі, а також все, що буде потрібно для комфортного життя.
Вантажне таксі Буча перевезення речей з Києва недорого
Природно, відстань між столицею з її передмістям не настільки значно, проте, при переїздах кожен середньостатистичний мешканець у середньому може перевезти чимало речей, в тому числі габаритні або дуже важкі. Невеликі речі абияк ще можна перевезти своїм власним автомобілем або навіть на громадському транспорті. Тим не менш, як тоді бути з дорогими або великогабаритними предметами?
Вантажне таксі Буча від - компанії "Грузоперевозки-24" завжди організовуються, а потім здійснюються на високому рівні професіоналізму. Колектив зможе вирішити будь-які завдання, наприклад з масштабним переїздом. Менеджери легко побудують будь які вантажні перевезення за маршрутом Київ-Буча, а потім якщо треба у зворотному напрямку Буча-Київ. Так, наприклад, для проведення квартирних, офісних або дачних переїздів в автопарку вантажного таксі знайдуться обємні вантажні автомобілі різної тоннажності, мобільні вантажопасажирські або вантажні мікроавтобуси. За допомогою них водії разом з бригадою вантажників, якщо така буде потрібно, доставлять дешево будь-які вантажі у будь-яку точку столиці, Київської області або далі по території України. Все це відноситься також до перевезень в Бучі, причому все буде проведено без якихось пошкоджень самого вантажу.
Вантажне таксі Буча ціна
Вантажне таксі Буча цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап 
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus 
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus 
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus 
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель 
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама1604808.50801608.50
3 тонник 
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник 
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмот 250договірна13125от 25013

Вантажне таксі Буча - перевезення меблів, техніки, речей недорого

Вантажне таксі Буча - перевезення
Здійснюємо такі види вантажних перевезень:
  • Малі, середні, великі квартирні переїзди.
  • Офісні переїзди.
  • Заміські-дачні переїзди.
  • Перевезення меблів.
  • Доставку побутової або електротехніки.
  • Вантажні перевезення будматеріалів.
  • Транспортування товарів з інтернет-магазинів.
  • Перевезення особистих речей.
Замовляючи вантажне таксі Буча, замовник зустрічається:
  • З кваліфікованої диспетчерською службою, яка послужить сполучною ланкою в ланцюзі замовник-виконавець, вона ж буде відслідковувати всі процеси виконання робіт на всіх етапах.
  • З високопрофесійними водіями, які здійснюють перевезення за добре продуманим оптимальним маршрутам для здійснення швидкої, безпечної перевезення вантажів.
  • З професійними вантажниками, які можуть виконати будь-які розвантажувально-навантажувальні заходи, з підйомом-спуском по поверхах, без перекурів або затягування часу.

Як замовити вантажне таксі Буча

Замовити вантажне таксі Буча
Як оформити замовлення
Припускаючи зробити замовлення, всім замовникам рекомендується підготувати відповіді на питання диспетчерів, в тому числі:
  • Дату, точний час передбачуваного заходу.
  • Місце, звідки, та куди передбачається транспортування (юридична адреса).
  • Конкретний вантаж, що слід перевезти.
  • Кількість супроводжуючих вантаж (пасажирів).
  • Марку автомобіля, тарифікація передбачуваної ціни транспортування.
  • Чи знадобиться бригада вантажників.
  • Узгодження всіх нюансів (деталей).
  • Контакти замовника (номера телефонів), та ПІБ.
Водій транспортного засобу, після ухвалення замовлення, невідкладно протягом п'яти хвилин передзвонює замовнику, уточнюючи абсолютно всі деталі майбутнього заходу (як під'їхати до будинку, яке парадне, та інше).
Вантажне таксі Буча недорого від підприємства-перевізника "Грузоперевозки-24" це завжди невисокі ціни в порівнянні з конкурентами, стрімкість доставки вантажів, надійність техніки, а також висока якість при здійсненні всіх заходів. Експерти рекомендують: довіряти вирішення своїх транспортних проблем тільки професіоналам.
Телефонуйте в диспетчерську службу "Грузоперевозки-24" або залишайте замовлення на сайті. Звертайтеся в компанію при першій же необхідності транспортування вантажів з Києва в будь-яку точку міста Бучі, або в зворотному напрямку, або вантажні перевезення вантажів у самому місті Буча. Замовляєте дешево послугу вантажне таксі Буча – оцініть професійну роботу лідера вантажних перевезень!

Комментариев нет:

Отправить комментарий