среда, 3 июля 2019 г.

Вантажне таксі Дарниця від компанії "Грузоперевозки-24"

Вантажне таксі Дарниця у даний час є одним з найбільш звичайних маршрутів у діяльності професійного автотранспортного підприємства "Грузоперевозки-24". Компанія вважається одною з лідерів на всеукраїнському ринку автотранспортних послуг. Перевізником здійснюються вантажні перевезення по всім районам Києва, включаючи також Дарницький район, по столичному регіону, разом з усіма містами-супутниками, а також по всім містам та селах країни.Вантажне таксі Дарниця компанія Грузоперевозки-24
Вантажні перевезення Київ - вантажне таксі Дарниця "Грузоперевозки-24"
Вантажне таксі Дарниця, яке надається компанією "Грузоперевозки-24" - це повноцінна, комплексна, універсальна технічна послуга. А взагалі такі зручні послуги призначені для здійснення найрізноманітніших вантажних перевезень по місту-герою Києву, районі Дарниця, а також в його передмістях. До того ж послуга вантажного таксі бездоганно підійде для меблевої перевезеннь, доставки великогабаритних предметів, об'єктів побуту або для виробництва, доставки будматеріалів, або відвозу будівельного сміття.
Вантажне таксі Дарниця перевезення меблівДля тих, хто вже наважився змінити старі меблі у Київський квартирі на нову або зібрався перевезти її на дачу. Або комусь необхідно з квартири у Дарницькому районі перевезти меблі або її окремий елемент, то саме час звертатися до професійних перевізникам. У разі виникнення саме таких обставин звертаЙтесь за допомогою до столичного автоперевізника "Грузоперевозки-24", щоб скористатися їх послугами. Хоч би тому, що у такої компанії практично усі вантажівки мають спеціальне обладнання. Крім того, в арсеналі компанії є спеціально обладнані автомобілі, іменовані в народі «Меблівізка». Природньо, автоперевізником надаються професійні, міцні вантажники. Це, як правило, перевірені часом, досвідчені люди, які без проблем переносять меблі будь-якої конфігурації або, якщо буде потрібно окремих її елементів з урахуванням коефіцієнта поверховості. Такі працівники охайно все завантажать в кузова автомобілів або в «Меблівіз». На сьогоднішній день замовникам або постійним клієнтам компанії немає особливої ​​потреби в замовленні меблевих перевезень в одних місцях, а вантажників - в інших.

Ціна на послугу вантажне таксі Дарниця компанії "Грузоперевозки-24" - найбільш прийнятна

Вантажне таксі Київ та область від автотранспортної компанії "Грузоперевозки-24", згідно із заявами багатьох фахівців, на сьогоднішній день найвигідніші. Те ж саме підтверджують добрі слова та відгуки багатьох замовників компанії, які вже скористалися подібними послугами, причому, не тільки в районі Дарниці, але також по всій Київській області. Внаслідок того що, що уся тарифікація на послуги встановлюється прозоро, а сама вона повністю відповідає ринковій ціні.
Вантажне таксі Дарниця "Грузоперевозки-24" має надзвичайно великий автопарк та повним штатом бригад досвідчених вантажників. А професійна диспетчерська служба, має відповідне обладнання, а також найсучасніше програмне забезпечення. Завдяки цьому вибір необхідної для будь-якого клієнта автомашини завжди проводиться у буквальному сенсі слова блискавично. Внаслідок цього, ще жоден замовник не просиджував годинами в очікуванні потрібного автомобіля або мікроавтобуса, витрачаючи свій дорогоцінний час а як знаємо час-це гроші. При скоординованих діях усього персоналу компанія надає не тільки найбільш швидкі послуги, але також найбільш якісні. Таким чином, велика чисельність автомашин майже одночасно виходить в рейс, а це істотно впливає на тарифікацію. В результаті, клієнтам надаються якісні вантажні автоперевезення, а їх вартість цілком прийнятна, недорога. Отже, при успішному менеджменті всі замовники вносять оплату за колишніми мінімальними тарифами, причому, не дивлячись на те що невпинно ростуть ціни.
Вантажне таксі Дарниця ціна на "автівки"
Вантажне таксі Дарниця цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап 
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus 
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus 
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus 
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель 
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама1604808.50801608.50
3 тонник 
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник 
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмот 250договірна13125от 25013
Вантажне таксі Дарниця "Грузоперевозки-24" основний перелік послуг
Надаються безліч послуг, до того ж недорого:
  • Весь різновид переїздів, включаючи офісні, квартирні, заміські, а також дачні.
  • Транспортування великої меблі та побутової техніки, холодильників, меблевих гарнітурів, електронної техніки.
  • Доставки великих музичних інструментів: піаніно, органів, роялів.
  • Перевезенням тварин, рослин.
  • Доставка товарів по торгових точках столиці або по Дарницькому району.
  • Вивіз будсміття.
  • Прибуття автотранспортних засобів в заздалегідь обумовлений час.
  • Швидкість та охайність, висока якість у виконанні завантажень-розвантажень.
  • Всім тим, що пов'язано з вантажними перевезеннями.

Найдоступнійше вантажне таксі Дарниця

Дешеве вантажне таксі ДарницяВантажне таксі Дарниця та по всьому Дарницькому району у Києві щодня виїжджає на вантажні перевезення під керуванням професійних водіїв від відомого київського автоперевізника. А безліч замовників, а також партнерів компанії отримують високоякісні, до того ж досить-таки дешеві послуги типу: переїздів або вантажних перевезень по Києву (області) та Україні. Вантажне таксі Дарниця по всім раонам Києва саме від компанії "Вантажоперевезення-24" в наші дні одне з найоптимальніших, гранично доступних для реалізації найрізноманітніших вантажних перевезень. Автопідприємство володіє в розпорядженні автомобілями, призначеними для виконання всіляких завдань. У гаражі в наявності є автомашини від вантажопасажирських, пасажирських (від 3 пассадочних місць до 36 місць) - до мікроавтобусів (від 0.7т - 3т), а також цілого ряду спецавтомобілів (від 5т - 20т), включаючи так звану «Меблівіз». При різноманітному виборі мікроавтобусів, завжди можна замовити найбільш підходящу машину або ж транспортну послугу, яка підійде саме Вам під індивідуальне замовлення.
Кожен замовник самостійно може підбирати собі автомобіль необхідної категорії. Природно можна, якщо він побажає проконсультуватися з представниками диспетчерської служби. Найважливіша перевага всіх наданих в розпорядження автомашин в їх цінової доступності, маневреності, умінні проїжджати в таких місцях, де великим вантажівкам просто не проїхати. Таким чином, вантажне таксі Дарниця від компанії "Грузоперевозки-24" недорого вирішить будь-яке завдання вантажних перевезень по Києву (області) та Україні.

Комментариев нет:

Отправить комментарий