четверг, 11 июля 2019 г.

Вантажне таксі Бориспіль від компаніі "Грузоперевозки-24"

Вантажне таксі Бориспіль щодня спрямовує операторами-диспетчерами компанії "Грузоперевозки-24" для здійснення безлічі вантажних перевезень. Однак вся професійна діяльність компанії не обмежується одним лише Борисполем. У неї включені вантажні перевезення по українській столиці, Київської області, а також по усій території України. Різноманітність парку вантажно-пасажирських мікроавтобусів або автомобілів надає чудові можливості для оперативної подачі таксі практично для будь-яких видів вантажу.Вантажне таксі Бориспіль Грузоперевозки-24
Досвідченими операторами диспетчерської служби "Грузоперевозки-24" або менеджерами буде надана професійна допомога замовникам по підбору необхідних транспортних засобів для транспортування особистих речей громадян, меблевих гарнітурів, піаніно, пральних машин або будь-яких вантажів з Бориспільського аеропорту, або навпаки. Наприклад, за допомогою великих мікроавтобусів з обсягами достатніми для перевезення декількох палет вантажу або довгомірних профілів можна з легкістю здійснювати середньостатистичні квартирні або офісні переїзди. Таким чином, можна зробити висновок, що завдяки своїй маневреності, а також висоті кузовів до 2-х метрової висоти, вантажні мікроавтобуси є найоптимальнішими та придатні для служби у вантажне таксі Бориспіль.
Для чого зазвичай замовляють вантажне таксі Бориспіль?
  • Для вивезення будівельного сміття після ремонтів.
  • Для перевезень майна при офісних або квартирних переїздах.
  • Для дбайливого транспортування піаніно міськими нерівностями доріг.
  • Для перевезень побутової техніки такої: як холодильників у будь-яких положеннях (стоячи, лежачи), пральних машин.
  • Для перевезення м'якої та великих меблів або великої аудіо/відео техніки.
  • Замовлення вантажівок та вантажних мікроавтобусов у потрібний час для особистих цілей.
  • Для швидкого виконання вантажно-розвантажувальних робіт, або будь-яких інших вантажних перевезень.

Вантажне таксі Бориспіль з Києва до Борисполя або у зворотньому напрямку

Вантажне таксі Бориспіль послугиБориспільчанам компанія пропонує організацію будь-яких різновидів переїздів або вантажних перевезень, наприклад, безпосередньо по місту Борисполю, або у будь-яку точку столичного регіону та по всій Україні. Для цього замовники усього лише дзвонять за вказаними номерами телефонів, а представники компанії-перевізника позбавляють від зайвої клопітністі, яка, як правило, може виникнути при різномасштабних переїздах або перевезеннях вантажу.
Диспетчерською службою будуть якісно, кваліфіковано підібрані автомобілі, які найбільш підходять для перевезення конкретних замовлень. Замовникам абсолютно не доведеться переплачувати за експлуатацію великовантажних автомобілів. Більш того, фахівцями цієї ж служби будуть розроблені найбільш оптимальні маршрути проходження транспортних засобів до місць призначення. Звертаючись власне у вантажне таксі "Грузоперевозки-24" не доведеться самостійно розбиратися з усіма тонкощами переїздів. А увсі підготовчі роботи будуть проведені командою професіоналів.
Вантажне таксі Бориспіль ціна на "вантажівки, мікроавтобуси, автомобілі"
Вантажне таксі Бориспіль цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап 
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus 
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus 
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus 
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель 
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама1604808.50801608.50
3 тонник 
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник 
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмот 250договірна13125от 25013

Вантажне таксі Бориспіль недорого з аеропорту

Вантажне таксі Бориспільдосить-таки часто замовляється для здійснення перевезеннь авіавантажів, які щоденно прибувають літаками до бориспільського аеропорту. Досвідченими, професійними водіями, багато з яких є боріспольчані, будуть розвезені, а також доставлені на місця призначення вантажів у Борисполі. Цю ж послугу можна реалізувати також у місті Києві або у інших населених пунктах столичного регіону або всієї держави. Компанією гарантується, своєчасна, швидка доставка абсолютно різних вантажів. Автотранспортним підприємством здійснюються повноцінні комплекси послуг, які можуть знадобитися для усіх мешканців Бориспіля. Зокрема, для тих, хто прийняв рішення про здійсненні покупок великогабаритної побутової техніки в магазинах у столиці, проте не мають можливості привезти її самостійно до своїх домівок. При таких обставинах саме вантажне таксі Бориспіль зможе привезти з Києва будь-які вантажі, меблі у тому числі громіздкі речі, які незручно буде перевозити міжміськіми пасажирськими автобусами, або особистим автотранспортом.Вантажне таксі Бориспіль у аеропорту

Надійне, дешеве вантажне таксі Бориспіль

Вантажне таксі Бориспіль яке зазвичай пропонується з повним комплексом послуг по місту Борисполю, Києву або столичному регіону організовуються для транспортування будь-яких вантажів з об'ємом до 36 м³, а також масою до п'яти тонн. Такі послуги можна реалізовувати в усіх напрямках між будь-якими населеними пунктами, містами України.
Вантажне таксі Бориспіль переваги компанії "Грузоперевозки-24":
  • Чемно-коректне поводження з замовниками під час їх обслуговування на усіх етапах. Це взагалі є корпоративною рисою, що не обговорюється, виповнюється усім персоналом працівників беззаперечно.
  • Надійність, швидкість, безпека перевезень, які включають навіть вельми тендітні вантажі. Це забезпечується щорічним проходженням кожним автотранспортним засобом регулярного техобслуговування. Крім того фахівцями у області логістики скрупульозно опрацьовуються усі маршрути транспортування.
  • Пропонується комплексне обслуговування перевезень або переїздів (квартирних, офісні, дачні), за участю бригади вантажників. Причому все це замовник може отримати у одному місці.
  • Найнижча, найбільш прийнятна ціна, а також фіксована тарифікація. Слід також особливо відзначити, що вартість послуг компанії на сьогоднішній день найоптимальніша у середовищі київських компаній-перевізників.

Як замовити вантажне таксі Бориспіль дешево

Замовити вантажне таксі Бориспіль
Для того щоб оформити замовлення потрібно наприклад, подзвонити по одному з вказаних контактних телефонів. Слід звернути увагу на те, що для зручності клієнтів компанію представляють основні мобільні оператори країни. Дзвінки оператори приймають цілодобово, без вихідних або святкових днів. Крім того можна просто зателефонувати у диспетчерську службу з питаннями загальної консультації, наприклад, можна ознайомитися з тарифами. Диспетчери або менеджери крім підбору найбільш відповідного автомобіля, прорахують загальну вартість послуг. А постійним клієнтам зазвичай пропонуються хороші знижки. Вантажне таксі Бориспіль від компаніі "Грузоперевозки-24" — це кращий вибір сьогоднішнього дня..

Комментариев нет:

Отправить комментарий