воскресенье, 5 мая 2019 г.

Вантажне таксі Святошино

Вантажне таксі Святошино є однією з багатьох послуг компанії "Грузоперевозки-24". Фахівці компанії автоперевізника завжди уважно підходять до організації, а також до здійснення будь-яких видів вантажних перевезень по столиці, області або по всій Україні. Автопідприємство є одним з небагатьох, яке може здійснювати термінове, цілодобове обслуговування своїх замовників. Слід зазначити, що будь-які вантажні перевезення по Святошинському району та взагалі по Києву виробляються дешево. А ціна, причому, цілком прийнятна, адекватна (на сьогоднішній день) може приємно здивувати будь-якого замовника. Низька вартість стосується здійснення усіх послуг: денних, а також нічних. Це також відноситься до всіх пропонованих послуг транспортних вантажних перевезень по будь-яким маршрутам. Це можна легко перевірити, якщо пройтися по сайтах компаній-конкурентів.Вантажне таксі Святошино компанія  Грузоперевозки-24
Послуги вантажних перевезень, що надаються компанією
Вантажне таксі  "Грузоперевозки-24" займається:
  • Перевезенням меблів. Співробітники компанії файно інформовані про те, як правильно розбираються ті чи інші меблі. Вантажники-збирачі охайно займуться їх пакуванням, при цьому використовуючи такі матеріали : бульбашкову плівку, картон, а також скотч. А кріплення в салоні буде здійснено з використанням мотузки або еластичного ременя.
  • Офісними переїздами. Вантажне таксі Святошино недорого від підприємства "Грузоперевозки-24" візьме на себе вантажні перевезення всіх елементів з колишнього офісного приміщення, щоб перевезти в нове. Якщо передбачається розширення бізнесу, то бажано вже зараз звертатися до диспетчерської служби компанії для уточнення всіх нюансів майбутнього важливого заходу.
  • Квартирними переїздами. Якщо терміново необхідна зміна місця проживання, а немає ні часу, ні можливостей для пакування усього домашнього майна, тоді співробітники компанії цілком організують, а також здійснять усі західи на вищому рівні. Так, наприклад, зателефонувавши сьогодні, кожен замовник вже завтра зможе насолоджуватися приємним проведенням у новій квартирі. Крім усього іншого буде проведена доставка кімнатних рослин та домашніх улюбленців.
  • Дачними переїздами. Ця послуга займає не останнє місце за популярністю у повному арсеналі послуг. Цією, як правило, сезонної послугою, вже встигли скористатися багато мешканців та гостей Києва, а також столичного регіону.
  • Вантажне таксі Київ дешево. При необхідності, за побажанням замовника, можна скористатися вантажним мікроавтобусом або машиною, щоб особисто переконатися в якості робіт, що проводяться всіма фахівцями компанії або тільки водія з вантажниками. А при переїзді можна передбачити навіть місця для кількох членів сім'ї (клієнта). А ціна такої послуги (безкоштовне пасажирське місце) здивує, а можливо навіть шокує бувалих людей. Вартість такого переїзду з вантажем дорівнює нулю, причому навіть послугою не рахується.
  • Наданням послуг вантажників. Наприклад, якщо хтось володіє своїм транспортним засобом, проте немає часу на пошуки помічників, тоді такій людині також можна дзвонити у компанію. Йому доведеться зустрітися з привітними, міцними вантажниками, які за заздалегідь в обумовлений час впораються з будь-якими обсягами робіт. Досвід показує, що вони досить відповідально ставляться до виконання своїх службових обов'язків. Постійні клієнти (замовники) компанії вже не раз переконувалися в тому, що всі вантажі доїжджали до місць призначення своєчасно, без особливих ушкоджень.
Вантажне таксі Святошино ціна
Вантажне таксі Святошино цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап 
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus 
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus 
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus 
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель 
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама1604808.50801608.50
3 тонник 
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник 
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмот 250договірна13125от 25013

Вантажне таксі Святошино недорого

Вантажне таксі Святошино послуги недорогоДешевой послугой вантажне таксі Святошино від компанії "Грузоперевозки-24" скористатися досить-таки нескладно. Для оформлення заявки доведеться скористатися одним з наведених альтернатив:
  • Зателефонувати в диспетчерську службу по одному з контактних номерів телефонів зазначених на сторінці.
  • Залишити заявку на сайті. А через деякий час один з диспетчерів передзвонить, щоб підтвердити замовлення, а також уточнити усі деталі майбутнього заходу.
Вантажне таксі Святошино супроводжується досвідченими професіоналами на всіх етапах вантажних перевезеннь по Києву або регіону. При цьому вони займаються:
  • Оформленням заявки.
  • Питання : (адреса, різновид вантажу, його вага).
  • Підбором вантажного автомобіля або мікроавтобуса.
  • Виїздом співробітників за заявленою адресою.
  • Завантаженням предметів перевезення у машину.
  • Доставкою до нового місця.
  • Вивантаженням та перенесення з урахуванням поверхів.
Чому саме компанія "Грузоперевозки-24"?
Вантажне таксі Святошино відмінності та якістьСкориставшись послугою вантажне таксі Святошино, більшість замовників були здивовані такими перевагами:
  • Недорогою вартістю всього комплексу послуг, що надаються. Повністю відсутня завищення розцінок. Постійні клієнти завжди користуються гнучкою системою знижок.
  • Зручною формою оплати. Фінансовими засобами можна розраховуватися особисто при зустрічі зі співробітниками компанії (водіями, вантажниками), або розрахунок на карту компанії.
  • Грамотної логістикою, усі маршрути по Києву або по Святошино (району) та області розраховують професіонали з особливою скрупульозністю. Мікроавтобуси або автомашини які керуються водіями компанії не разу не ставали учасниками дорожньо-транспортних пригод. Водії завжди знають про наявність та місцях з дорожніми пробками, а також про стан дорожнього покриття за вказаними маршрутами прямування.
  • Оперативністю в обслуговуванні. Вантажні перевезення можна замовляти у будь-який зручний для клієнта час. А автопарк завжди має вільний автомобіль, готовий виїхати на терміновий виклик.
  • Наявності великої кількості машин у автопарку. Компанія оперативно може надати будь-якого параметра мікроавтобус або машину під Ваш вантаж, що треба перевезти.
  • Грузовые или грузопассажирские микроавтобусы от 0.5т до 3-х тонн, подходящие для грузоперевозок по Святошино (по всему Киеву).
  • Вантажні автомобілі від 5-ти до 20 тон - з довгими або короткими базами (а також машини з гідробортом).
  • Досвідченими професіоналами: керівництва, диспетчерам-логістами, водіями, вантажниками.
  • Якісному автомобільному транспорту. Весь автотранспорт планомірно проходить технічні огляди. Щодня на дорогу випускається виключно справний транспорт. Салони, кузова володіють усіма необхідними кріпленнями для надійного фіксування предметів транспортування.
  • Безпеки та надійності. Для деяких вантажних перевезень по Києву або Святошино буде потрібно оформлення яких-небудь дозволів або (чек). Фахівці компанії оперативно зберуть усі необхідні документи. Компанія не займається перевезенням незаконних або нелегальних вантажів.

Вантажне таксі Святошино - закінчення робіт

Після закінчення всіх заходів багато клієнтів (замовників) залишають свої відгуки. Як правило, всі вони позитивні. Таким чином, якщо хтось вирішив здійснити якісь вантажні перевезення у Святошинському районі або просто у Києві, то йому прямий шлях до компанії "Грузоперевозки-24", щоб скористатися послугою вантажне таксі Святошино. Приємних, легких Вам перевезень!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий