среда, 1 мая 2019 г.

Вантажне таксі Теремки від компанії "Грузоперевозки-24"

Вантажне таксі Теремки від компанії "Грузоперевозки-24" вельми недорого яка може надати будь-які послуги з вантажних перевезень. Фахівці компанії завжди готові допомогти своїм замовникам здійснити будь-які види вантажних перевезень не тільки по Теремкам, але також по усьому Голосіївському району, по Києву та області, а також по всій Україні. Персонал компанії візьме на себе усі турботи, для того щоб переїзди та вантажні перевезення проходили швидко, легко а найголовніше комфортно для клієнтів.Вантажне таксі Теремки компанія Грузоперевозки-24
Фахівці компанії "Грузоперевозки-24" можуть запропонувати киянам, а також мешканцям Теремків найбільш вигідні умови для реалізації вантажних перевезень, переїздів, перевезення меблів, побутової таелектротехніки, особистих речей, а також інших вантажів. При цьому будуть підібрані найоптимальніші маршрути проходження для вантажних перевезень, щоб їх вартість хоч по Києву, хоч по Україні не виявилася великою, а самі замовникі не переплачували за напівпорожні автомобілі або за простої в столичних дорожніх пробках. Більш того професійні вантажники-збирачі меблів нададуть допомогу в правильній підготовці майна, крихких предметів або елементів меблів до перевезень, спеціально підберуть «меблівіз» або вантажне таксі, причому досить-таки недорого, а сама ціна якого гранично влаштує будь-якого, навіть самого вимогливого клієнта. Професійні вантажники завжди виконують усі необхідні заходи, пов'язані з їх професійними функціональними обов'язками. Зазвичай вантажниками, з особливою охайністью виконують всі розвантажувально-навантажувальні роботи, підйоми по поверхах, розбирання-збирання меблів, пакування елементів меблів, а також інших предметів або майна громадян.

Вантажне таксі  - чому обирають "Грузоперевозки-24"

Більшість з тих громадян, які вже встигли скористатися послугами вантажне таксі в Києві, області чи інших регіонах України, як правило, стають постійними клієнтами автокомпанії, причому роблять це свідомо. Стабільно зростаючий клієнтський список замовників професійного автоперевізника може багато розповісти сам за себе. Зазвичай якщо хтось приймає рішення замовити вантажні перевезення в Києві недорого, то неодмінно приступає до пошуків саме лідера в сфері українських вантажних перевезень. А пошуки, як правило, починаються з мережі Інтернет, з газетних сторінок або в інших виданнях рекламного характеру. Зателефонувавши за одним із зазначених телефонних номерів компанії "Грузоперевозки-24", замовник отримає докладну консультацію з приводу будь-якого замовлення з урахуванням його чисельності, ваги, обсягу вантажу, пунктів завантаження-вивантаження, про необхідність в наданні допомоги вантажниками, приблизну вартість послуги. Вантажне таксі Теремки здійснюючи вантажні перевезення в Києві, можуть задіяти для якісного виконання послуг найрізноманітніші транспортні засоби. Такий підхід дозволяє з граничною увагою до замовника підбирати найбільш оптимальний автомобіль.
У свою чергу компанія готова запропонувати:
  • Дбайливе ставлення до майна громадян.
  • Своєчасну подачу вантажних автомобілів, мікроавтобусів які працюють у "вантажне таксі Теремки" або інших районах мміста.
  • Гідну поведінку, а також пунктуальність вантажників.
  • Вибір оптимальних маршрутів слідування вантажівок.
  • Раціональність в підборі транспортних засобів для реалізації перевезень на Теремках та за межами району.
Вантажне таксі Теремки - підбір автотранспорту (вантажівки та мікроавтобуси)
Вантажне таксі Теремки вибір автомобілейЯкщо хтось придбав швейну машинку, бойлер, «пралку» чи будь-яку іншу побутову техніку, якщо хтось бажає відвезти на дачу застарілий холодильник, велосипед, дачний інвентар, якщо комусь потрібно придбати пару мішків цементу, кілька відер фарби та інший будівельний інвентар, то в компанії завжди знайдеться, що запропонувати для цього - найоптимальніший автомобіль в якості вантажного таксі. Так, наприклад, якщо буде потрібно перевезти вантаж масою до однієї тонни, то буде підібраний мікроавтобус обсягом до 7 м³ та вантажопідйомністью до 800 кг. Аналогічний транспорт як вантажне таксі в Києві замовляють кияни, жителі передмість для малооб'ємних переїздів. Зокрема, такими замовниками можуть виявитися орендарі столичного житла або студенти. А може бути навіть ті, у кого меблів не так вже й багато, проте в сукупності з усією масою речей однієї легковою машини або пікапом не впоратися. Конструктивні особливості деяких мікроавтобусів (наприклад, низькі підлоги та наявність бічних дверей) можуть надати додаткові зручності для навантаження-розвантаження, а це дозволяє деколи заощадити на праці вантажників. Однак всім відома Газель, дозволяє вирішувати більш масштабні завдання переїзду на Теремках чи Голосіївському районі. Газелі мають 1.5 тонною вантажопідйомністю з 18 м³ об'єму в кузові. В якості таксі Газелі мають непогані якостями в маневреності, а також швидкості на міських шляхах.

Вантажне таксі Теремки "Грузоперевозки-24" - ціна

Найоптимальний підбір автомобіля завжди призведе до якісно виконаної послуги, а також економії фінансових коштів замовника. Ціна на послуги може формуватися виходячи з різних параметрів. Для того, щоб замовити вантажне таксі Теремки, зателефонувавши по телефону, бажано повідомити такі відомості:
  • Інформацію про характеристики, чисельності, а також обсязі вантажу.
  • Точна юридична адреса місць навантаження-розвантаження.
  • Чи знадобиться залучення вантажників.
  • Дата, а також бажаний час виконання робіт.
Всі ціни на різні модифікації автомобілів вказані на сайті. Щоб дізнатися інформацію про вартість перевезення на вантажному мікроавтобусі або машині, клікніть на іконку необхідного тарифу за параметрами Вашого вантажу та буде виведена вся додаткова інформація.
Вантажне таксі Теремки ціна
Вантажне таксі Теремки цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап 
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus 
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus 
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus 
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель 
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама1604808.50801608.50
3 тонник 
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник 
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмот 250договірна13125от 25013

Вантажне таксі Теремки - висновок

Одного разу зателефонувавши до диспетчерської служби компанії "Грузоперевозки-24", замовник набуває надійного партнера, який ніколи ще не підводив. Звертаючись до компанії, будь-яка людина завжди може розраховувати на те, що його вантаж буде доставлений вчасно, незалежно від погодних умов, стану столичних та загальноукраїнських доріг. Для того щоб персонально переконатися в швидкості, пунктуальності водіїв які виконують вантажні перевезення, сумлінності, порядності вантажників, що відповідають за збереження вантажів, доведеться перевірити та зателефонувати, щоб замовити вантажне таксі Теремки у професійного перевізника недорого у Києві.

Комментариев нет:

Отправить комментарий