пятница, 17 мая 2019 г.

Вантажне таксі Позняки

Вантажне таксі Позняки стає все більш затребованим, особливо в даний час, коли спекотні літні дні давно закінчилися. Настала пора робочих буднів, а разом з ними настала необхідність вирішувати безліч ділових, виробничих, а також побутових питань. Більшість активних киян, столичних гостей зосереджуються на пошуках замовлень з вантажних перевезень, наприклад, у зв'язку з переїздом по різним районам міста Києва. Як правило, це пов'язано квартирними, офісними чи іншими переїздами.
Вантажне таксі Позняки
Для вливання в робочу струмінь, а також, щоб повноцінно приступити до здійснення своєї трудової, ділової діяльності після періоду відпусток компанія "Грузоперевозки-24" може запропонувати початківцям - досвідченим бізнесменам, новоспеченим киянам цілу лінійку автотранспортних послуг. Вже не молода транспортна компанія може здійснювати не тільки квартирні переїзди будь-яких масштабів з бригадою вантажників (розбиранням-збіркою меблів різного рівня складності, в разі особливої ​​потреби) чи без таких, а також дачні або заміські переїзди, по Києву і області, по всій території України.
"Грузоперевозки-24" може надати
Вантажне таксі Київ пропоноване компанією не єдина повноцінна послуга в великому арсеналі. Пропонується найзначніший комплекс послуг з автоперевезень з обслуговуванням вантажів. Також супроводжуються, перевозяться абсолютно будь-які вантажі в холодну або снігову погоду, в спеку чи в дощ. Хотілося б загострити вашу увагу на те, що "Грузоперевозки-24" професійно виконуються переїзди або вантажні перевезення по Києву, Київській області або України вже багато років. Так, працюючи протягом цих років, нами завойована відмінна репутація, як надзвичайно надійної компанії. Є широка база постійних замовників, а також партнерів по бізнесу автотранспортних перевезень. Всі вантажні перевезення проводяться машинами або вантажопасажирськими мікроавтобусами. А у випадках особливої ​​необхідності можемо задіяти довгобазні вантажопасажирські автомобілі з кузовами підвищеної місткості.

Послуга вантажне таксі Позняки недорого

Звернувшись за допомогою "Грузоперевозки-24" ви отримаєте:
  • Повноцінне вантажне таксі на Позняках вантажопасажирськими і вантажними автомобілями. До того ж транспортування пасажирів з вантажами дозволить здійснювати контроль всіх процесів, протягом усього шляху слідування.
  • Перевезення за допомогою мікроавтобусів.
  • Транспортування будь-яких вантажів, різної ваги до чотириметрової довжини.
  • Послугу з повним експедируванням вантажів можна робити тоді, коли у замовників немає можливість по розвезенню вантажів на свої об'єкти.
  • Переїзди по місту Києву і області, по Познякам, Осокоркам, по усьому Харківському масиву. Якщо виникне гостра необхідність, завжди запропонуємо додаткову послугу - бригаду вантажників, які виконають всі розвантаження - навантаження.
  • Квартирні, офісні, дачні і просто заміські переїзди дешево без особливих складнощів.
Вантажне таксі на Позняках з «переїздами під ключ»
Вантажне таксі перевезення на Позняках
Мало кого зараз можна здивувати пропозиціями по перевезенню меблів, побутової, оргтехніки техніки, особистих речей громадян, а також інших важких і великогабаритних об'єктів. Але компанія "Грузоперевозки-24" пропонує сервіс "переїздів під ключ". Що означає?, що працівниками повністю будуть транспортовані речі з одного приміщення. Ними також буде завантажена, розвантажена, піднята, розставлена меблі за вказаними місцях в новому приміщенні, викинуто зайве, включаючи сміття, який нерідко залишається після таких заходів.
Вантажне таксі Позняки ціна
Вантажне таксі Позняки цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап 
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus 
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus 
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus 
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель 
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама1604808.50801608.50
3 тонник 
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник 
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмот 250договірна13125от 25013

Вантажне таксі Грузоперевозки-24 організовує

  • Перевезення меблів, чи елементи окремо.
  • Складання-розбирання меблів.
  • Заміські перевезення.
  • Поїздки на дачу з вантажами або за ними.
  • Зручні дачні переїзди.
  • Перевезення піаніно, роялів, інших важких і великогабаритних об'єктів.
  • Вантажно-розвантажувальні заходи за допомогою вантажників.
  • Супровід двома пасажирами вантажопасажирських мікроавтобусів.
  • Квартирні домашні переїзди.
Вантажне таксі перевезення на Позняках

Вантажне таксі Позняки наші переваги.

Вантажне таксі Позняки діє цілодобово виконуються досвідченими водіями, а при необхідності разом з вантажниками. Маршрути прямування прокладаються за допомогою новітніх навігаційних технологій. Завдяки ним водії з легкістю об'їжджають будь які пробки. Це дозволяє гранично швидко, а також недорого (економлячи пальне) здійснювати вантажні перевезення.
Зазвичай транспортування вантажів здійснюється тентованнимі вантажними або ж вантажопасажирськими мікроавтобусами з довжиною базою. Весь наш рухомий склад транспортних засобів повністю відповідає всім стандартам і вимогам, що пред'являються вантажному таксі. Кабіна такого авто обладнується двома пасажирськими місцями. Ці місця можуть займати вантажники або замовники, які абсолютно безкоштовно, з комфортом можуть супроводжувати свій скарб. Постійні споживачі знають, що оплачується ними тільки вантажні перевезення, а самі вони проїзд здійснюють безкоштовно.
Послуги вантажного таксі

Вантажне таксі Позняки з додатковими послугами

Більшість автомобільних перевезень по Києву, області здійснюються з виконанням вантажно-розвантажувальних робіт. Поважаючи вільний вибір клієнтів, ми віддаємо їм вибір ким саме ці роботи можуть здійснюватися. Проте радимо скористатися в таких випадках до послуг професіоналів, довіряти виконання всіх розвантажувально-навантажувальних робіт бувалим вантажникам, тим більше їх послуги коштують недорого. Особливо це стосується перевезення великої меблі, холодильників, піаніно і тд. Іноді людям потрібно перевозити вантажі чи забирати їх в декількох районах міста. Якщо неможливо самостійне їх супровід, тоді водії зроблять це замість вас. При замовленні вантажне таксі Київ радимо сповіщти про цю обставину диспетчеру заздалегідь. Коли для отримання вантажів, знадобиться довіреність, то водій, повідомить дані свого паспорта.
Робити термінові виклики чи замовити вантажне таксі Позняки ви можете за телефонами зазначених вище, легких Вам переїздів з компанією "Грузоперевозки-24"!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий