суббота, 24 октября 2020 г.

Перевезення меблів Оболонь

 Перевезення меблів Оболонь недорого при переїзді зажадає деяких турбот. Адже відомо, що, будучи масивної та грунтовної, в процесі переміщення вона може стати хисткою та ламкою. А значить з усього цього випливає те, що якщо хтось побажає доставити свою домашню меблю до нового місця проживання без проблем, то доведеться як слід підготуватися до переїзду, причому завчасно.

Перевезення меблів Оболонь Грузоперевозки-24

Перевезення меблів Оболонь: особливості - розбірної

Як правило, найбільше складнощів може доставити транспортування непростих розбірних меблевих модулів. Зокрема, вбудовані шафи-купе для того, щоб підготувати їх до переїзду доведеться спочатку піддати демонтажу. Зрозуміло, що це займе якийсь час: від кількох годин та більше. Це може залежати від габаритів предмета інтер'єру та від практичних навичок його власника. Якщо комусь доведеться розбирати шафу вперше, то на таку процедуру може піти цілий день, а на весь гарнітур того більше. Однак в таких випадках знаючі люди рекомендують: якщо хтось забажає заощадити свій дорогоцінний час, сили та засоби, то бажано для цього замовити компанію вантажне таксі Київ "Грузоперевозки-24", а також запросити професійних складальників, попередньо продзвонивши в мувінгову компанію. Наприклад, однією з таких високопрофесійних транспортних компаній є автопідприємство "Грузоперевозки-24". Далі, після демонтування шафи дверцята та стінки обгортаються за допомогою поліетиленової чи бульбашкової плівки, або пакувального паперу. Внутрішні компоненти шаф (типу вішалок, ящиків, білизняних кошиків) перевозяться або загорнуті плівкою, або поміщені в гофрокороба.

Перевезення меблів Оболонь: нерозбірної - корпусної

Перевезення меблів Оболонь, наприклад нерозбірної, такої як комоди або тумбочки, замовивши вантажне таксі, не складе якихось клопотів. Однак тут є свої нюанси, про які нерідко забувають в суєті. Перед винесенням з квартири шаф, комодів, а також письмових столів, необхідно попрацювати над закріпленням їх рухомих частин. Головним чином дверцята з ящиками, адже вони можуть відкриватися в самі невідповідні моменти. Для недопущення цього, рухливі компоненти меблювання слід закріпити за допомогою скотча. Природно, у внутрішніх частинах меблювання не повинні знаходитися абсолютно ніякі сторонні предмети.

Перевезення меблів Оболонь - м'якої, ціна переїзду

Перевезення меблів Оболонь - м'якої, яка також, може поділятися на розбірну або нерозбірну не складе великих проблем для професійних транспортних компаній. Професійні перевізники для вирішення таких завдань можуть використовувати або звичайне вантажне таксі або спеціальні автомобілі, звані у народі «меблівози». Так, розбірні дивани часто демонтуються, після чого перевозяться окремо. В основному, це можуть бути рами сидінь, рами спинок, передні царги, боковини разом з підлокітниками, а також подушки. Однак тут також є свої нюанси. Так, якщо займатися самостійним демонтажем, то бажано заздалегідь потурбуватися про придбання схеми для подальшого монтажу дивана. Якщо ж її немає, то всі наступні роботи з меблюванням краще покласти на фахівців. Інакше є ризик того, що буде витрачено чимало годин на розбирання дивана. Крім того, слід врахувати той факт, що не буде ніяких гарантій того, що на новому місці мебля що переїжджає зможе змонтуватися без яких би то не було негативних наслідків, а ціна переїзду може перевищить всі розумні межі. В окремих випадках, перевезення меблів Оболонь, для якої використовується вантажне таксі або «меблівозка», може зажадати пошкоджень, потрібно щоб механізми м'яких меблів були попередньо заздалегідь пов'язані. Це відноситься до диванів або крісел, які засновані на принципах трансформування. У народі ці принципи отримали найменування «французької розкладачки» або «американської». Все це робиться з тією лише метою, щоб механізми не змогли несподівано розкриватися. А відбувається таке, як правило, в саму небажану хвилину, в процесі транспортування меблів. Знову ж таки, щоб не виникало якихось несподіванок, чи не простіше звернутися до професійних перевізникам? к компанії "Грузоперевозки-24"

Перевезення меблів Оболонь ціна (2020)
Перевезення меблів Оболонь цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама160/200480/6008.5080/100160/2008.50
3 тонник
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 250договірна13125від 25013
Вантажівка з гідробортом
(5000кг)
Машини (Вантажівка з гідробортом) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 350договірна13175від 35013

оплата - готівка, безготівковий, на банківську карту

Замовити послугу перевезення меблів Оболонь

Перевезення меблів Оболонь як зробити замовленняВсе, що доведеться зробити, це зателефонувати за вказаними на сайті номерами телефонів в диспетчерську службу компанії "Грузоперевозки-24". Далі потрібно вказати найменування вантажу, його приблизні габарити, приблизну масу (якщо точно невідомо), вказати чи будуть потрібні вантажники-збирачі меблів, а також адреси: звідки вантаж завантажити, а потім куди його перевезти. А далі просто чекати, адже досвідчені диспетчери все інше зроблять за замовника. Звичайно, в процесі розмови диспетчера з замовником можуть виникнути додаткові питання, в основному спрямовані на надання більш якісної послуги. Питання можуть стосуватися, наприклад, під'їзних шляхів до будівлі, його поверховості, кількості вантажників, чи буде супроводжувати вантаж сам замовник. До речі послуга супровід вантажу замовником в компанії вантажне таксі "Грузоперевозки-24" надається абсолютно безкоштовно. Для цього в деяких автомобілях, наприклад, в п'ятимісних «Газелях», які використовуються як вантажне таксі, місця можуть бути заброньовані не тільки для одного замовника, але також для членів його сім'ї. Як правило, така послуга може бути надана при квартирному переїзді. Проте, навіть таке питання бажано завчасно узгодити з диспетчером.

Якщо людина задумала, що перевезення меблів Оболонь своїми силами пройде для нього без проблем, думаючи, що це вийде також недорого, то йому доведеться ще трохи попрацювати. Так, щоб чиїмось улюбленого дивану не опинитися після закінчення переїзду в брудному або подряпаним стані, доведеться попрацювати над його запобіганням. Для цих цілей бажано мати у своєму розпорядженні спеціальними пакувальними матеріалами, наприклад стрейч-плівкою або повітряно-бульбашкової плівкою. Стрейч-плівка має непогані спеціальними властивостями. Вона може добре розтягуватися, з легкістю приймати конфігурації будь-яких предметів. Таким чином, навіть в тому випадку, коли дивани не мають чітких геометричних обрисів, то їх все ж таки доведеться транспортувати в пакувальному стані.

Досвід показує, що при переїздах може статися все, що завгодно. Проте, безлічі непередбачених ситуацій можна уникнути, якщо підготуватися до них завчасно. А ще краще звернутися за допомогою до професійної мувінгової компанії. Так, якщо кому-то необхідно перевезення меблів Оболонь, або побажає замовити вантажне таксі недорого, а також не мати проблем з цим складним заходом, то бажано звертатися до компанії "Грузоперевозки-24".

Комментариев нет:

Отправить комментарий