воскресенье, 4 октября 2020 г.

Замовити вантажне таксі Київ швидко, недорого

 Замовити вантажне таксі Київ зараз можливо недорого у будь-який зручний для киянина або гостя столиці час: вдень або вночі, у вихідні або святкові дні. Це дуже зручний засіб перевезення меблів, техніки, речей які нелегко нести в руках переміщаючись по місту. Як правило, необхідність у ньому може виникнути тоді, коли під рукою немає автомобіля відповідного для перевезення чогось, або якщо багаж не вміщюється у багажнику звичайного легковика.

Замовити вантажне таксі Київ компанія Грузоперевозки-24

Це можуть бути випадки, коли потрібно перевезти:

  • Особисті речі
  • Пральну або посудомийну машину.
  • Рояль або піаніно.
  • Холодильник.
  • Будівельні матеріали
  • Меблі
  • Автомобільні запчастини
  • Мопед, скутер або велосипед.
  • Промислові товари
  • Музичну апаратуру
  • Дрібну сільгосп техніку
  • Дробини
  • Великі запчастини

Як замовити вантажне таксі Київ

Можна замовити вантажне таксі Київ одним із зручних способів:

  • Зателефонувати в компанію "Грузоперевозки-24". Номери для замовлення можна побачити вгорі та внизу сторінки, а також в розділі "Контакти".
  • Замовити послугу «зворотний дзвінок». Можна не витрачатися на телефонний дзвінок! Просто натиснути на зелену кнопку "Замовити дзвінок" у верхній частині сторінки, після цього замовнику швидко зателефонують.
  • Замовити вантажне таксі Київ онлайн. Заповнюється на сайті форма, вказується початок, кінець маршруту, залишається контактний номер. Диспетчер передзвонює замовнику тільки для підтвердження замовлення, а також для узгодження ціни.
Замовити вантажне таксі Київ диспетчерська служба

Диспетчерська служба автопідприємства "Грузоперевозки-24" працює цілодобово без вихідних. Виконується перевезення у будь-який зручний для клієнта час. Для гарантії наявності вільного автомобіля бажано зателефонуйте завчасно.

Розміщуючи заявку, вказується:

  • Загальна маса речей.
  • Приблизний обсяг.
  • Точки / адреси доставки (звідки / куди).
  • Бажаний час прибуття автомобіля.
  • Номер контактного мобільного або міського телефону.
  • Для великогабаритних речей: довжина, ширина, висота.
  • Особливі вимоги до транспортування (крихкість вантажу, вертикальне розташування вантажу, дорожні умови, вантажники, хто буде супроводжувати вантаж, та інше).

Замовити вантажне таксі Київ недорого

Замовити вантажне таксі Київ ціна на "автомобілі" (2020)
Замовити вантажне таксі Київ цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама160/200480/6008.5080/100160/2008.50
3 тонник
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 250договірна13125від 25013
Вантажівка з гідробортом
(5000кг)
Машини (Вантажівка з гідробортом) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 350договірна13175від 35013

Вартість щоб замовити вантажне таксі Київ не буде особливо відрізнятися від звичайного міського легкового таксі. Проте у ньому можна перевозити речі будь-якої маси або габариту. Вартість послуги можна розрахувати з урахуванням часу поїздки, модифікації авто. Зрозуміло, що чим більшим виявиться вантаж - тим більший для нього буде потрібно автомобіль, а відповідно зросте вартість цієї послуги. Замовляючи послугу, наприклад, щоб перевезти меблеві предмети такі як: шафи, дивани, стіл або холодильники необхідно визначитися з відповідною автомашиною. Так, наприклад для перевезення меблів потрібно повністю обладнане для цієї мети авто типу «меблівозкі». Підбором відповідних для транспортування конкретного вантажу можна спільно з досвідченим диспетчером, щоб не оплачувати напівпорожній кузов автомобіля.Замовити вантажне таксі Київ недорого

Як вибрати компанію, яка здійснює вантажні перевезення у Києві

Багато людей час від часу стикаються з необхідністю перевезення певної кількості речей. При цьому основне завдання, на яку завжди розраховують замовники - це доставка необхідних речей у найкоротші терміни, з забезпеченням їх повній цілості. Транспортування речей за допомогою вантажного таксі у Києві може бути пов'язано з будь-якими завданнями, які вирішують замовники: з переїздом або з комерційною діяльністю, це не настільки важливо. Важливим є те, як вантажоперевізник впорається з поставленим завданням, адже відповідальність перед замовником за своєчасний підвіз, збереження, цілісність вантажу може бути покладена на нього. Як би там не було важливо грунтовно підійти до питання підбору підприємства, що здійснює вантажні перевезення у Києві.

Основні параметри вибору вантажоперевізника

  • Вагомість компанії

Важливим фактором буде наявність у автоперевізника солідної бази вдячних клієнтів, які могли б позитивно відгукнутися про якість наданих послуг. Слід уважно вивчити відгуки про обраного перевізника у інтернеті, опитати знайомих, які могли б користуватися його послугами у Києві. У разі, коли підприємство на ринку відносно недавно, все може трохи ускладнитися. Тоді доведеться спертися на інші істотні моменти.

  • Сфера послуг, що надаються

Великим плюсом для мувінгової компанії буде те, що в її переліку послуг увійдуть не тільки вантажне таксі, але також навантаження-розвантаження, пакування речей, розбирання-збирання меблів, прибирання приміщення після переїзду, супровід експедитором вантажу.

  • Страхування вантажу, що перевозиться

Непогано, якщо обрана автотранспортна компанія може надавати подібні послуги. У процесі транспортування іноді можуть виникати найрізноманітніші непередбачені ситуації, від яких будь-який, навіть самий високопрофесійний вантажоперевізник не зможе вберегтися. Страхування може бути двох видів: страхування відповідальності перевізника, або безпосереднє страхування вантажу. Їх відмінність полягає у наступному: страхуючи відповідальність перевізника - компанією відшкодовується тільки той збиток, який виник з його вини, а страхуючи вантаж, компанією відшкодовується його ціна при втраті, або пошкодженні.

  • Ретельність в обробці замовлення

Не зайве звернути увагу на компетенцію вантажоперевізника. Так, диспетчерська служба перевізника зобов'язана не просто прийняти вантаж, але також попередньо розрахувати маршрут, час, який на це буде потрібно, передбачити можливість ризиків.

Замовити вантажне таксі Київ - ціна

Замовити вантажне таксі Київ цінаВартість вантажоперевезеннь по Києву або Україні може варіюватися у широких межах. Тим не менш, вона повинна бути адекватною самой послуги. Для визначення її середнього значення - доцільно порівняти тарифи відразу декількох автоперевізників.

Технічне забезпечення

Бажано не полінуватися, щоб ознайомитися з автопарком компанії-перевізниці, технічним станом її автомобілів. Слід звернути увагу на підбір автотранспорту для вантажних перевезень. Так, для транспортування великогабаритних предметів, буде потрібно велика автомашина (фура). А для звичайних квартирних або офісних переїздів краще скористатися менш габаритними машинами (наприклад, газелями, які володіють великою маневреністю, з легкістю під'їжджають гранично близько до місць завантаження-визгрузкі).

Таким чином, керуючись цими нескладними порадами при виборі компанії-перевізниці, можна вибрати найбільш вигідні або безпечні варіанти, які не довірятися компаніям з підозріло низькими тарифами, тобто щоб замовити вантажне таксі Київ звертайтесь у компанію "Грузоперевозки-24".

Комментариев нет:

Отправить комментарий