пятница, 6 сентября 2019 г.

Перевезти газову плиту Київ

Перевезти газову плиту Київ недорого в даний час не є проблемою для тих, хто стикається з переїздом, придбаної нової або вивезенням для утилізації вже відслужив свої терміни побутової техніки. А з такими заходами більшості людей доводиться стикатися як мінімум кілька разів за все життя. Заможні або добре обізнані громадяни не замислюються про такі складнощі, та відразу ж звертаються до професійних компаніям, що займаються різного виду транспортування вантажів. До речі, одним з таких професіоналів є компанія "Грузоперевозки-24".
Перевезти газову плиту Київ вантажне таксі Грузоперевозки-24Але є, звичайно ж, є ще люди, які думають, що вони можуть заощадити та роблять кроки для самостійного транспортування газових плит. Тим не менш, якщо у кого-то є звичайний легковик, в салон якої звичайна плита просто не поміститься. Тоді важку, габаритну плиту захочеться закріпити на даху автомобіля. Однак навряд чи вийде її перевезти благополучно і таким чином заощадити. У підсумку все одно такі люди будуть змушені замовляти недороге вантажне таксі у професіоналів або розшукувати якийсь вантажівка у першого зустрічного водія. Щоб перевезти газову плиту Київ вартість , якою може бути найрізноманітнішою, альтернативні варіанти завжди знайдуться. Наприклад, можна звернутися за допомогою до родичів або знайомих. Ще кращим варіантом буде звернення за допомогою безпосередньо до визнаного лідера у галузі вантажні перевезення у Києві к компанії "Грузоперевозки-24", щоб замовити вантажне таксі і скористатися його послугами.
Крім усього іншого при самостійному перевезенні "годувальниці", яка за задумом замовника повинна обійтися недорого, а якщо бути більш точним, то майже безкоштовно. Проте, у цих планів можуть бути свої мінуси, про які необізнані в усі логістичні тонкощі громадяни навіть можуть не підозрювати. По-перше, хто може дати стовідсоткову гарантію, що газову плиту як мінімум не подряпають, а то і взагалі не розіб'ють в процесі транспортування? По-друге, хто зможе хоча б приблизно передбачити те, що в дорозі можуть з'явитися непередбачені обставини? А з ними можливі непередбачені витрати всього лише через незначну дрібницю - неправильного планування маршруту слідування. Не виключено, що комусь доведеться годинами простоювати в пробках. А що, якщо на транспортування газової плити відводиться строго обмежений час та перевезти її необхідно терміново? Наприклад, за договором газівники для її підключення прийдуть в строго встановлений час, а за помилковий виклик доведеться ще й заплатити штраф. По-третє, а де ж розшукати тих людей, які нададуть допомогу в завантаженні газової плити, ціна, на яку може бути досить-таки високою? Бути може краще замовити професійних вантажників? Завантаження-розвантаження газової плити природно буде більш легким завданням, ніж, наприклад, те ж саме зробити з меблями. Хоча якщо газова плита виявиться дорогою, може дійсно довірити всі ці тяготи професійним вантажникам, які з легкістю впораються з цим завданням?
Перевезти газову плиту Київ ціна
Перевезти газову плиту Київ цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама1604808.50801608.50
3 тонник
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмот 250договірна13125от 25013

Перевезти газову плиту Київ - ціна якості

Перевезти газову плиту Київ може не тільки вантажне таксі. Звичайно, завжди можна скористатися послугами індивідуальних підприємців-перевізників або обрати одну з багатьох транспортних компаній. Деякі до кінця необізнані громадяни можуть подумати, що за послуги з вантажних перевезень професійними великими компаніями значно може бути завищена ціна. Однак якраз все відбувається з точністю до навпаки. Більшість великих транспортних підприємств дотримується гнучкого та демократичного ціноутворення. Так, за відносно невисоку оплату можна:Перевезти газову плиту Київ послуги
  • Скористатися послугами професійних водіїв та вантажників.
  • Отримати чудовий результат.
  • Отримати гарантію цілості й схоронності газової плити протягом всього шляху.
  • Заручитися суворому слідування за заздалегідь обумовленим маршрутом.
  • Вчасно по заздалегідь обумовлених термінів доставки.
Як перевезти газову плиту Київ
Щоб перевезти газову плиту Київ недорого та без зайвих проблем і клопоту краще відразу звернутися професійним перевізникам, які візьмуть на себе всі питання, пов'язані не тільки з перевезенням, а й з підготовкою до цього відповідального заходу. Але можна і самостійно до цього підготуватися.
  • Якщо газова плита підключена - не слід займатися її демонтування самостійно. У таких випадках експерти рекомендують відразу ж звертатися до комунальників, щоб уникнути небажаних проблем.
  • Далі доведеться витягти з неї весь вміст разом з рештками, листами, формами та багатьма іншими предметами, які, як правило, домогосподарки містять всередині замість кухонних меблів.
  • Зовні доведеться зняти всі ручки, ґрати, конфорки, розсікачі. Від'єднати або прикріпити шланг, до плити.
  • Зафіксувати дверцята з піддоном за допомогою скотча. На шляху прямування нічого не повинно відкритися або прийти в рух.
  • Щоб уникнути пошкоджень, обернути поверхню плити за допомогою повітряно-пухирчастої плівки, відносно дешевим та ефективним пакувальним матеріалом. Для посилення жорсткості бажано скористатися картоном (наприклад, прикрити тільки лицьову сторону), після чого зафіксувати все за допомогою скотча або ж стретч-плівки.

Перевезти газову плиту Київ - ціна помилок

Перевезти газову плиту Київ - ціна помилокДуже часто власники кухонної техніки забувають про видаляння всього що міститься в духових шафах або допускають інші помилки.
Помилки, що спостерігаються при самостійній перевезення газових плит:
  • Не закріплення шлангів.
  • Не фіксування дверцят.
  • Залишення на поверхнях решітки.
  • Виступ за межі поверхні дверцят плит декоративних ручок.
  • Навантаження на лицьову поверхню, що може спричинити за собою втрату її привабливості.
Не слід забувати, що газова плита є джерелом підвищеної небезпеки в будинку або квартирі та тому вимагає до себе не тільки обережною експлуатації, але і дбайливого транспортування. Крім того, в залежності від моделі вона може важити від 36 до 45 кг та більше. Зрозуміло, що самотужки з нею не впоратися. Тому експерти рекомендують, щоб перевезти газову плиту Київ недорого то краще замовити вантажне таксі у компанії "Грузоперевозки-24" та забути про всі проблеми з її транспортуванням.

Комментариев нет:

Отправить комментарий