пятница, 20 сентября 2019 г.

Доставка вантажів по Київській області

Доставка вантажів по Київській області вважається одним з найголовніших напрямків у професійній діяльності будь-яких великих автотранспортних підприємств, невеликих фірм, у багатьох приватних підприємців в самій столиці, а також всього регіону. Це не випадково, бо в останні десятиріччя саме в Київській області сконцентрувалися найбільш успішні підприємства. Як наслідок сюди ж потягнулися мільйони українців в пошуках кращого життя.
Доставка вантажів по Київській області компанія Грузоперевозки-24Хтось знайшов або продовжує пошуки, хтось вже навіть сам відкрив успішний бізнес, а також перевіз всіх своїх родичів для проживання в елітному київському районі або такому ж престижному заміському селищі. Природно, що не всім дістався столичний ріг достатку. Але як би там не було люди в усі часи щось перевозили, а послуги вантажних перевезень досі залишаються одними з найбільш затребуваних, причому не тільки в столичному регіоні але і по всій Україні.
Так, автотранспортна компанія "Грузоперевозки-24" має багаторічний досвід роботи в цій сфері, здійснюємо будь-які вантажні перевезення по Київу, а також по Київській області. Однією з найважливіших наших завдань - це надання допомоги громадянам доставити свої речі або якісь іншій багаж в необхідні для них місця без зайвої суєти, але в той же час швидко, без шкоди для майна, що перевозиться. Надаємо найширший спектр послуг, всі роботи виконуються якісно, досить недорого, тому маємо велику базу постійних замовників.

Доставка вантажів по Київській області - послуги компанії "Грузоперевозки-24"

З усього широкого спектру послуг, що надаються можна виділити такі як:
Доставка вантажів по Київській області послуги
  • Квартирний або офісний переїзд.
  • Транспортування будь-якого виду меблів, її складання-розбирання (монтажні роботи / демонтажні).
  • Доставка будматеріалів по Києву та Київській області.
  • Вивіз будівельного сміття, прибирання приміщень після ремонту.
  • Транспортування важких об'єктів, включаючи сейфи або банкомати.
  • Повноцінна послуга «вантажне таксі» "Грузоперевозки-24".
У сферу діяльності компанії "Грузоперевозки-24" входять не тільки Київ з областю, а й вся Україна, обслуговуються приватні клієнти, малий, середній, а також великий бізнес. Автомобілі завжди в готовності для доставки окремих вантажів або комплексних заходів. Завжди є надійний пакувальний матеріал, а також спеціальні пристосування для кріплення багажу в кузові автомобіля. Спільно з водіями діють досвідчені професійні вантажники (якщо потрібно).
Доставка вантажів по Київській області вважається одним з пріоритетних напрямків тому, що це на даний момент воно одне з найбільш перспективних. Київ адже не тільки столиця держави, але також обласний центр. У столиці працюють безліч людей з передмість, між якими постійно відбуваються пасажиро-вантажні потоки. Швидко, дбайливо перевезти речі з передмістя до Києва або в зворотному напрямку це найпопулярніша послуга, для тих, хто бажає зберегти час, нерви, сили, а ціна доставки при цьому буде зовсім невисокою. Так само слід зазначити, що послуги по транспортуванню - це не просто переміщення предмета з однієї точки в іншу, це ще послуги досвідчених вантажників, важка робота, яких гарантує забезпечення цілісності багажу.

Доставка вантажів по Київській області - цілодобово без вихідних

Доставка вантажів по Київській області ціна на автомобілі
Доставка вантажів по Київській області цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама1604808.50801608.50
3 тонник
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмот 250договірна13125от 25013
Постійні замовники компанії "Грузоперевозки-24" знають, перевезти меблі або який-небудь інший вантаж можна в будь-який час дня чи ночі. Особливо це зручно для тих, у кого є напружений графік роботи, а можливості виділити кілька днів для переїзду немає. Компанія візьме на себе всі організаційні, підготовчі заходи, сама реалізує в повній мірі будь-яку транспортну послугу.Доставка вантажів по Київській області - цілодобово без вихідних
Вантажні перевезення в Києві: надійність, доступність, недорога ціна.
У наші дні в мегаполісах відзначається інтенсивне пересування пасажирського або вантажного транспорту, адже багато людей переїжджають в пошуках кращого життя. Відомо, що будь-які навіть незначні переїзди - це все події, супроводжувані небувалими заворушеннями, клопотами. Навіть звичайне, здавалося б, перевезення речей, будь-якого невеликого вантажу буде складатися з декількох не таких уже простих дій. Це може бути: укладання, пакування, навантаження, перевезення, розвантаження, внесення, розпакування, установка на новому місці перевезеного вантажу. Не факт, що кожен може впоратися з такими завданнями швидко, без доданих чималих зусиль. Однак навіщо так напружуватися? Адже завжди є чудова можливість звернутися за допомогою до диспетчерської служби компанії вантажних перевезень. Тут кожен бажаючий отримає професійне обслуговування, а також буде забезпечена безпечне транспортування особистого майна громадян. З "Грузоперевозки-24" доставка завжди обійдеться недорого, тому що всі процеси організовуються на найвищому професійному рівні.

Доставка вантажів по Київській області вантажне таксі "Грузоперевозки-24"

Доставка вантажів по Київській області починається з першого дзвінка замовника. Зателефонувавши за вказаними на сайті телефонами, будь-кто отримає детальну інформацію що його цікавлять. Все, що потрібно - це лише відповісти на питання диспетчера - менеджера компанії.
Питання можуть стосуватися такої додаткової інформації про вантаж:
  • Приблизної ваги, габаритів.
  • Характеристики вантажу.
  • Чи необхідна пакування, попередня обробка.
  • Пункти відправки-призначення (юридичні адреси).
  • Передбачувана дата переїзду, доставки, транспортування.
У диспетчерській службі "Грузоперевозки-24" запропонують оптимальне по місткості вантажне таксі (мікроавтобуси чи вантажівку), буде проведено детальний розрахунок вартості транспортування по конкретному варіанту замовлення. Якщо Ви самостійно бажаєте розрахувати доставку вантажу, можете скористатися калькулятором на сайті.

Доставка вантажів по Київській області замовити вигідні вантажні перевезення вже зараз.

Доставка вантажів по Київській області замовити
Оперативність у виконанні всіх основних заходів пов'язаних з вантажними перевезеннями, а також досягнення всіх поставлених завдань в зазначені терміни забезпечується за рахунок присутності солідного автопарка компанії. У ньому в даний час налічується більше восьми сотні автомашин: вантажівок, вантажних, вантажопасажирських мікроавтобусів, які використовуються для оптимальної доставки-транспортування, доставки найрізноманітніших вантажів.
Звертайтеся по допомогу в професійну автотранспортну компанію, яка вже багато років є одним з лідерів в області вантажоперевезень. Пам'ятайте, що тільки з компанією "Грузоперевозки-24" доставка вантажів по Київській області буде гарантовано швидкої, надійної, а самі вантажі залишаться в повністю в первісному стані, в тому виді в якому вони перебували перед початком транспортування.

Комментариев нет:

Отправить комментарий