пятница, 14 июня 2019 г.

Вантажне таксі на дачну ділянку.

Вантажне таксі на дачну ділянку від автотранспортної компанії "Грузоперевозки-24" яка легкістю вирішує проблеми дачників-городників, особливо для тих, у кого відсутній особиста автівка, у яких є труднощі для здійснення таких перевезень. Зима майже закінчилася, а це означає, що зовсім скоро почнеться черговий дачний сезон. Багато садівників - городників з нетерпінням очікують потепління для реалізації своїх нових планів. А тим часом йде кропітка робота з підготовки до комфортних умов роботи, а також проживання в тиші заміських будинків. Ті, хто тільки в цьому році придбали дачу, перебувають в роздумах: Яким же чином перевезти весь свій вельми громіздкий господарський інвентар, який навряд чи зможе розміститися в легковому автомобілі? А якщо буде потрібно перевозити хоч якісь меблі, щоб можна було комфортно відпочивати після трудової доби? А як на рахунок електроінструменту, побутової техніки, холодильника, телевізора, ємностей для води, а також багатьох інших важких предметів? Стає зрозуміло, що з такою масою питань одній людині впоратися досить проблематично. Природно, що для цього може знадобитися бригада вантажників, а також вантажний автомобіль, тобто вантажне таксі на дачну ділянку. Як правило, дрібні транспортні фірми або навіть великі вантажоперевізники готові взяти вирішення всіх цих загальних проблем на себе. Експерти в сфері автомобільних перевезень рекомендують в таких випадках довірити перевезення речей на дачу професіоналам, які мають великий досвід, а також зможуть доставити будь-які вантажі в повній цілості.

Вантажне таксі на дачну ділянку - недорогі переїзди

Вантажне таксі на дачну ділянку ігнорується деякими громадянами, які через незнання своєму думають, як їм здається, що вийде заощадити на послугах транспортних компаній. Такі, необізнані в тонкощах автоперевезень люди думають, що транспортування на дачу особистих речей, господарського інвентарю, а також побутової техніки не займатиме багато часу. Однак сувора реальність така, що на ділі виходить, що, здавалося б, простий захід може затягнутися на кілька тижнів або навіть місяців.
Вантажне таксі на дачну ділянку недорого Грузоперевозки-24
Вантажне таксі на дачну ділянку "Грузоперевозки-24" всі проблеми любителів заміського проведення часу будуть оперативно вирішені, причому вельми недорого. За допомогою всього колективу професійних співробітників транспортування речей на дачу буде проведена в найкоротші терміни. Підприємством буде надано автомобіль або вантажівку, в залежності від ситуації, зі свого власного гаража. У наданому автотранспорті легко зможе розташуватися весь господарський інвентар, інструментарій, меблі, а також інші предмети, які будуть потрібні на присадибній ділянці.
Професійними, досвідченими вантажниками, крім безпосередньої перенесення важких речей можуть бути, по домовленості, проведені підготовчі до транспортування роботи. Наприклад, ними будуть обгорнуті спеціальними видами плівки всі важкі предмети, такі як меблі, велика побутова техніка. А після перенесення їх в автомашину, надійно закріплять всередині кузова ці предмети спеціальними ременями, для здійснення транспортування без яких би то не було ушкоджень.
Вантажне таксі на дачну ділянку ціна
Вантажне таксі на дачну ділянку цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап 
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus 
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus 
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus 
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель 
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама1604808.50801608.50
3 тонник 
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник 
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмот 250договірна13125от 25013

Вантажне таксі на дачну ділянку по Київу та області

Вантажне таксі на дачну ділянку – це не єдина послуга, що надається компанією "Грузоперевозки-24". Транспортування великих покупок, офісні або квартирні переїзди, виїзди на заміські гуляння, таке бажане новосілля - кожне з цих обставин зможе привнести в повсякденність масу радісних переживань, які тісно пов'язані з новизною у житті, радісними очікуваннями змін. Проте, як не прикро, без клопоту або труднощів в будь-якому з цих випадків просто не обійтися - це ціна, яку доведеться заплатити за самостійні, далеко не професійні дії лихо-перевізника. Оскільки для того, щоб якісно організувати вантажні перевезення вантажів належним чином, просто необхідна наявність відповідної, причому не тільки автомобільної техніки, а також деяких певних умінь в цій галузі.Вантажне таксі на дачну ділянку організаційні питання Провести монтаж-демонтаж меблів, якісно провести пакування речей, зробити розвантажувально-навантажувальні заходи - кожен з цих питань навіть окремо може стати абсолютно нерозв'язним завданням для звичайної людини, який не володіє відповідними навичками. Більш того, при непрофесійних підходах до виконання зазначених дій середньостатистичною людиною, така ситуація може призвести до серйозних випробувань для його пожитків, а також привести до псування всього майна. Так ось, власне для того щоб будь-який переїзд до нового місця мешкання або роботи міг принести лише приємні переживання, бажано завжди вдаватися до допомоги фахівців у цих галузях, з напрацьованим роками практичним досвідом. Це якраз те, що пропонує компанія "Грузоперевозки-24".

Послуга «вантажне таксі на дачну ділянку»

Вантажне таксі на дачну ділянку може включати в себе:
Вантажне таксі на дачну ділянку послуги
  • Повноцінну послугу вантажного таксі, наприклад, за допомогою вантажопасажирської Газелі (при перевезенні вантажів з пасажирами) можна супроводжувати процес переїзду.
  • Автоперевезення мікроавтобусами, машинами Газель, та інших марок.
  • Транспортування будь-яких вантажів від 100 кг до 5000 кг, а завдовжки до 6-х метрів.
  • Безпосередньо дачний переїзд (безтурботно, недорого). При цьому може здійснюватися перевезення меблів, побутової, оргтехніки техніки, особистих речей громадян, ємностей для води, садово-городній інвентар. А з послугою «дачний переїзд під ключ», тобто повна перевезення з квартири з розвантаженням, з розстановкою меблів по заздалегідь зазначеним місцях, вивезенням усього зайвого, в тому числі сміття, за окремою прохання замовника.
  • Перевезення меблів (ліжок, дивана, шаф, стінки, комодів), а також пральних машин, посудомийних, морозильних камер, холодильників...
  • Складання-розбирання меблів.
  • Перевезення піаніно (великих музичних інструментів) чи інших великогабаритних важких вантажів по Києву, а також на дачу.
  • Замовники можуть супроводжувати до 5-ти пасажирів з використанням длиннобазной вантажопасажирської газелі Фермер.

Як замовити вантажне таксі на дачну ділянку "Грузоперевозки-24"

Вантажне таксі на дачну ділянку, як послуга виконується досвідченими водіями, та за участю вантажників (за бажанням замовника). Для того щоб замовити цю послугу, замовникам потрібно просто звернутися до менеджменту компанії або диспетчерській службі за вказаними телефонами або на сайті залишити заявку. Фахівцями буде розрахована повна недорога ціна послуги, а також запропоновані найоптимальніші умови, які можуть виявитися доступними для сімейного бюджету будь-якого рівня. Робіть замовлення на вантажне таксі на дачну ділянку у компанії "Грузоперевозки-24"!

Комментариев нет:

Отправить комментарий