понедельник, 10 июня 2019 г.

Вантажне таксі недорого "Грузоперевозки-24"

Вантажне таксі недорого вважають першою з найбільш затребуваних послуг вантажних перевезень в Україні. Компанія "Грузоперевозки-24" пропонує вантажне таксі недорого в будь-якому столичному районі Києва чи області та по всій Українє включно.Вантажне таксі недорогоФахівці зможуть швидко, недорого доставляти будь-які вантажі за цілком доступними цінами. Можливо забезпечення організації вантажних переїздів, надання вантажників, а також проведення переїздів «під ключ».
Вантажне таксі недорого в Києві цілодобово
Для тих, хто планує переїзд або перевезення бажано вже зараз замислитися над питаннями:
  • Яким чином перевезти свої речі за помірною недорогою ціною, без «підводних каменів» таких як націнки або переплати
  • Яким чином доставляти вантажі, товари, продукцію в цілості, абсолютно неушкодженими.
  • Як організувати транспортування техніки, оснащення, особистих речей громадян на першу вимогу, без зайвої суєтності, тимчасових витрати часу.
Звичайно, завжди можна покладати на свої власні сили або звернутися за допомогою до знайомих. Однак додасться чи впевненість в тому, що часом не буде даремно витрачено, не відбудеться переплати за побиті вантажі, не "намотався» чи зайві кілометри? Ледве. Як же тоді робити?
Замовте у нас вантажне таксі недорого − отримаєте гарантію якості:
Доречі що людям слід робити, так це дзвонити в диспетчерську службу "Грузоперевозки-24" за вказаними телефонами або робити замовлення на сайті. Треба вказати зручний для приїзду автомобіля час, а все інше довірити фахівцям які:
  • Підберуть недорого вантажне таксі необхідних обсягів або вантажопідйомності.
  • Пояснять, скільки вантажників знадобиться для швидко проведених робіт.
  • Розберуть-зберуть меблі з дбайливістю.
  • Подбають про компактному розміщенні предметів за місцями.
Внаслідок злагоджених дій професіоналів будь-які навіть виснажливі вантажні перевезення можуть перетворитися з маленької трагедії у п'ятихвилинну справу.

Вантажне таксі ціна та послуги компаніі "Грузоперевозки-24"

Вантажне таксі недорого послуги
Організація:
  • Квартирних переїздів з однієї в іншу.
  • Офісних малих, середных, великих переїздів.
  • Заміські перевезення.
  • Перевезення меблів.
  • Послуги фахівців вантажників.
Вантажні перевезення - вантажне таксі недорого:
  • Особистих речей громодян.
  • Крихких вантажів.
  • Меблів.
  • Техники.
  • Обладнання.
  • Будівельних та промислових метеріалов.
  • Будівельного сміття.
  • Різних товарів, продукціі.
Якщо хтось вже прийняв рішення на здійснення переїзду в Києві, який весь час відкладався, а також бажає перевезти свій вантаж зараз, тоді нехай звертається до операторів за вказаним номером. Вантажне таксі недорого разом з вантажниками прибуде вже хвилин через двадцять-тридцять після замовлення, в залежності від дальності об'єкта призначення.
Вантажне таксі недорого ціна на "автомобілі"
Вантажне таксі недорого цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап 
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus 
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus 
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus 
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель 
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама1604808.50801608.50
3 тонник 
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник 
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмот 250договірна13125от 25013

Вантажне таксі недорого - підбір вантажної машини за габаритами вантажу.

Автопарк компанії "Грузоперевозки-24" має в розпорядженні великою кількістю автомобілів для швидкого виконання усіх замовлень. Від компактних мікроавтобусів до «Газелей» з подовженими кузовами.
Вантажівки, з якою вантажопідйомністю або обсягами можна підібрати
Якщо хтось сумнівається, який вантажівкою вигідніше перевозити всі речі або як підібрати авто, не оплачуючи порожніх місць - вихід є. Слід порадитися з диспетчерами, щоб замовити машину для габаритів його вантажу. А вони в свою чергу підберуть вантажівку, якщо треба з вантажниками, компактно зможуть помістити речі в кузові, щоб позбавити клієнтів від зайвих витрат.
Економія вантажне таксі недорого по Києву або області
Чи можна заощадити, якщо у більшості перевізників стійкі ціни? Звичайно, "Грузоперевозки-24" ділиться своїм секретом, як знизити вартість транспортування:
  • Вантажні перевезення речей методом догрузок скорочує витрати. Для доставки вантажів попутними автомобілями, бажано зв'язатися з оператором за кілька днів до передбачуваної дати. Будуть підібрані кілька варіантів перевезень у зручний для клієнта час, узгоджений маршрут для відправки речей методом догрузок.
  • Супровід вантажів в кабіні з водієм - безкоштовний переїзд до місця призначення. До пункту прибуття можна дістатися безкоштовно, супроводжуючи вантаж разом з водієм. Прозора звітність з детальним описом кожної послуги є одним з головних бізнес-принципів компанії "Грузоперевозки-24". Наприкінці поїздки клієнт отримує акт про виконані роботи, а також квитанцію з печаткою.

Вантажне таксі недорого - гарантія доставки вантажів в цілості

Вантажне таксі недорого гарантія
Кожна річ обертається стрейч-плівкою, упаковується, перекладається картоном, обмотується скотчем. Вантажниками фіксуються коробки в кузовах за допомогою ременів.
Види оплат послуги вантажного таксі за бажанням клієнта
"Грузоперевозки-24" прийме оплату готівкою, банківськими картами або перекладами на розрахунковий рахунок. Для вибору іншого способу взаєморозрахунків бажано обговорити все детально з диспетчером.
Виконуються абсолютно будь-які побажання замовників
Вантажне таксі недорого"Грузоперевозки-24" може бути сдійснено абсолютно під будь-які, різні вимоги замовників. Зокрема, при особливої ​​необхідності замовникам може бути надано автомобіль Газель з наявністю від двох до п'яти місць. А в кабіні крім водія з робочими-вантажниками, можуть розміщуватися декілька членів родини, а при домовленості разом з домашними тваринами. Керівництво добре знає і розуміє, що можливість заощадити є одним з найважливіших пріоритетних напрямків при замовленні автотранспортних послуг. А від того буває все, що тільки можливо, для збереження низьких цін, але при цьому обов'язково дотримуються найвищі стандарти якості перевезень.

Переваги вантажне таксі недорого "Грузоперевозки-24" від інших компаній.

Вантажне таксі недорого Грузоперевозки-24
  • Наявність великого автопарку автомобілів різної вантажопідйомності.
  • Абсолютно хороші вантажівки або вантажно-пасажирські мікроавтобуси.
  • Готівкова або безготівкова форма розрахунків.
  • Охайні, ввічливі вантажники.
Звертаючись в вантажне таксі недорого "Грузоперевозки-24" міста Києва з приємним переїздом будете стовідсотково гарантовані!

Комментариев нет:

Отправить комментарий