вторник, 2 апреля 2024 г.

Вантажні перевезення з вантажниками по Києву

 

Вантажні перевезення з вантажниками по Києву дуже потрібні великій кількості населенню що знаходяться з якихось причин чи мешкають в столиці та Київської області. Населення мегаполіса, та міст супутників найчастіше шукає і замовляє недороге вантажне таксі з послугами вантажників, вони добре знають всі тонкощі комплексного сервісу та розцінки на вантажні перевезення з вантажниками по Києву. «Експерти перевезень замовники» - як правило, воліють строкову, дешеву, термінову та цілодобову службу "вантажне таксі", з огляду на те що у них загальноприйнято робота організується завжди так: послуги надаються швидко, зручно для їх замовників, з мінімальною ціною на послуги. Тобто, галузь автотранспортних послуг завжди постійно затребувана не тільки городянами, але також промисловими різноманітними організаціями, громадськими та приватними закладами, різнобічними видами бізнесу.

Столичне вантажне таксі "Грузоперевозки-24" може надаватися кожному замовнику з робочими або без додаткових послуг (без вантажників). Якщо потрібні, то вони послужать для термінового, якісного, а також охайного квартирного, офісного, дачного переїзду. Поле діяльності компанії входить всі райони міста, Київська область, також передбачаються транспортування вантажів на великі відстані по всій території України. Гарантуємо, що, незважаючи на відстані перевезень, рівень складності або масштабність переїздів, абсолютно всі здійснюються з майстерністю, водіїв-професіоналів, а також професійною роботою вантажників. Напрацьованим за довгі літа практичним досвідом, Кияни, а також мешканці передмістя довіряють здійснення та організацію перевезень, в тому числі складних завдань Київської компанії "Грузоперевозки-24".Вантажні перевезення з вантажниками по Києву

Компанія "Грузоперевозки-24" має в розпорядженні все необхідне, що потрібно для якісного втілення в життя будь-якого виду вантажних перевезень, а саме:

  • Висококваліфікованими кадрами: диспетчера-логісти, водії, робітники: збирачі меблів.
  • Власним та найманим транспортом, в наявності вантажні машини різної тонажності і обсягу, а також вантажні, вантажопасажирські, пасажирські мікроавтобуси, пікапи, Газелі (3-4 метрові, Дует, піраміди), меблівіз, вантажівки всіляких модифікацій.
  • Вантажівки з спеціальними пристосуваннями, кріпленнями, механізмами для транспортування вантажів.
  • Транспорт перебуває в справному, доброму технічному стані.
  • Персональний підхід до кожного замовника.
  • До кожного вантажу диспетчером буде підібрана оптимальний транспорт.
  • Швидке оформлення замовлень.
  • Зручні форми розрахунків.

Вантажні перевезення з вантажниками по Києву ціна.

Вантажні перевезення з вантажниками по Києву компанією "Грузоперевозки-24" виповнюється природно недорого, за цілком прийнятними, реальними цінами. Керівництво автокомпанії намагається вести і розвивати бізнес таким чином, щоб знайти прийнятний баланс між безпосередньо виконавцями і споживачами.

Безперервно відстеження за курсом вантажних транспортних перевезень, завдяки командної згуртованості, ефективному менеджменту, сучасному програмному забезпеченню диспетчерської служби, професіоналізму водіїв, вантажників, компанія може запропонувати - споживачам (клієнтам) хороші, помірні ціни на вантажоперевезення по Києву та Київської області з послугами вантажників (див. тарифи на сторінці "Вантажники"), а також без таких.Вантажні перевезення з вантажниками по Києву компанія грузоперевозки-24

Вантажні перевезення Київ/область ціна на вантажівки (2024)
Вантажні перевезення Київ цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 21:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1253759651259
Mini bus
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм145435107514510
Bus
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato175525118517511
Maxi bus
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг2206601111022011
ГАЗель
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама250/280750/84015125/140250/28015
3 тонник
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long40012001520040015
5 тонник
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 450договірна----
Вантажівка з гідробортом
(5000кг)
Машини (Вантажівка з гідробортом) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 450договірна----

оплата - готівка, безготівковий, на банківську карту

На підставі досить-таки великому практичному, напрацьованого досвіду, ми в змозі представляти найвищу ступінь сервісу "вантажне таксі" і послуг вантажників по привабливим, недорогим цінам, створюючи процес вантажних перевезень по Києву та Київській області доступними. При замовленні комплексних послуг вантажні перевезення з вантажниками по Києву та Київської області, споживач економить гроші і час!. "Грузоперевозки-24" завжди надають цілком демократичну тарифікацію на розцінки, безумовно недорогими цінами на вантажні перевезення по співвідношенню реальної економічної ситуації в Україні, беручи до уваги реальну платоспроможність населення у столиці та області.

Як замовити вантажні перевезення з вантажниками по Києву.

Замовити вантажні перевезення з вантажниками по Києву

Щоб замовити вантажні перевезення з вантажниками по Києву радимо замовникам підготуватися відповісти на наступні питання операторів диспетчерської служби, такі:

  • Дату, час планованої вантажоперевезення.
  • Юридична адреса, звідки - куди транспортувати вантаж, район Києва, або місто Київської області.
  • Характеристика вантажу, його габарити, орієнтовна вага. (Для підбору оператором вантажівки)
  • Точну чисельність пасажирів супроводжуючих вантаж, (якщо є).
  • Вказати чи потрібні вантажники, (якщо так, то їх чисельність).
  • Попередній розрахунок вартості а також узгодження загальної ціни.
  • Контакти замовника, ім'я + № телефона (стаціонарний або мобільний).

У взаємодії з приватними підприємцями (власниками автотранспорту) а також власним автопарком транспортних автомобілів різноманітних типів, марок, моделей у всіх районах міста (без винятку), передмістя, по всій Київській області, компанією максимально швидко надаються відповідні машини для різних цілей вантажних перевезень.

Переваги "Грузоперевозки-24" та послуги.

  • Вантажівка, мікроавтобус або пікап приїде безсумнівно під час (згідно часу зазначеного в замовленні). Варто лише набрати номери телефонів диспетчерської служби і автівка прибуде точно на адресу протягом тридцяті п'яті/сорока хвилин з моменту складання заявки оператором.
  • Термінові, надійні, цілодобові та охайні всі види доставок. Досвідчені водії, кваліфіковані співробітники досконало знають усі маршрути проходження по Києву/Київській області, разом з об'їзними шляхами. Так, при взятті замовлення на вантажоперевезення, водії з легкістю обігнуть всі міські пробки, найкоротшими шляхами, своєчасно доберуться до адреси вказаною в заявці.
  • Висока оперативність обслуговування всіх висококваліфікованих фахівців компанії, цінова політика прозора (без "скритих платежів"), вартість послуг реальна, помірна.
  • Вантажне таксі Київ "Грузоперевозки-24" завжди може запропонувати додаткові, альтернативні недорогі послуги робочих до сервісу "перевезень", які допоможуть споживачеві полегшити його переїзд і значно заощадити. Ми, пропонуємо універсальний комплекс, вантажні перевезення Київ з вантажниками, з хорошими працівниками вантажно-розвантажувальних робіт.

Вантажні перевезення з вантажниками по Києву послугиПри замовленні комплексних послуг вантажні перевезення з вантажниками по Києву при транспортуванні об'ємного, габаритного вантажу (пікап, мікроавтобус, вантажівка) прибуде на адресу разом (або окремо) в залежності від чисельності вантажників. Ось вони і приймуть на свої плечі остаточно всі роботи: спуск / підйом, завантаження / розвантаження, виконати спеціальні кріплення предметів, що перевозяться вертикально , поверхові підйоми - спуски, монтажно-демонтажні роботи (в міру необхідності).

"Грузоперевозки-24" завжди прагне бути в повній бойовій готовності до виконання абсолютно будь-яких завдань від замовників. Зокрема, можемо надавати спеціальні автомобілі, які оснащені багажниками на дахах, механізмами для кріплення вантажу, будь-то (горизонтальне або вертикальне положення). У стані надати (в оренду з водієм) в розпорядженні пасажирські/вантажопасажирські / вантажні мікроавтобуси, які мають від 5-16 пасажирських місць. При гострій необхідності можемо надати вантажопасажирську "ГаЗель" з наявністю від 3-5 місць, що рідко зустрінете на сайтах інших перевізників. У кабіні машини, крім водія з вантажниками, які виконують завантаження - розвантаження, можуть сидіти кілька членів сім'ї (супроводжуючих свій вантаж).

Зробити терміновий виклик і замовити вантажне таксі в будь-якому районі столиці і Київської області, Ви зможете за вказаними телефонними номерами. Вдалих Вам переїздів і замовляйте у нас вантажні перевезення з вантажниками по Києву вантажне таксі "Грузоперевозки-24".

Комментариев нет:

Отправить комментарий