суббота, 9 декабря 2023 г.

Перевезення меблів

 

Перевезення меблів компанією "Грузоперевозки-24" яка спеціалізується на виконанні всіх видів вантажних перевезень по Київу а також по області, є одним з одніею напрямків діяльності. Володіємо найсучаснішою матеріальної і технічної базою, висококваліфікованими працівниками, які дбайливо, охайно діють під час виконання своїх обов'язків. Багаторічний напрацьований досвід практичної роботи, а також вчинене професійну майстерність кожного окремого співробітника гарантовано забезпечує для всіх замовників найвищий рівень безпеки при процесі перевезення меблів Київ та будь-яких вантажів.

Перевезення меблів Київ

Наприклад, таке поняття як мовінг, яке все частіше звучить з вуст початківців перевізників, не обмежена тільки офісними, квартирними переїздами, а усіма вантажними перевезеннями по Київу та Київської області. Іноді буває так, що необхідно перевезти всього лише однин шафа з стілцем, або предмети з якогось одного приміщення. Трапляється так, що свій особистий вантаж вчиняють переїзд, замовники хочуть упаковувати, і перевозити окремо, а меблеві предмети або побутову техніку довіряють вантажним професійним перевізникам. Такі випадки іменуються, як правило, зазвичайной перевезенням меблів.

Небезпечна справа - перевезення меблів

Перевезення меблів дуже відповідальна, а також дуже ризикований крок. Зазвичай до цього виду вантажних перевезень меблювання пред'являються максимально високі вимоги щодо її якості. Адже поряд з безпосередньою транспортуванням (якій належить зробити за допомогою спеціального вантажного транспорту), меблеві гарнітури доводиться правильно розбирати, дуже щільно упаковувати і завантажити. А робити це необхідно обережно, оперативно, без плутанини, без втрат окремих діталей. Внаслідок цього будь-які вантажні перевезення речей та іншого по Києву та Україні, в змозі здійснити компанія "Грузоперевозки-24".

Якщо ви мешкаєте в одному з районів Києва чи області, або взагалі в будь-якому населеному містечке України, а перевезти меблі вам вкрай необхідно, причому саме тут і зараз - звертайтеся в компанію "Грузоперевозки-24", замовляючи послугу вантажне таксі для перевезення меблів, а ми зуміємо подбати про те, щоб здійснити швидко транспортування ваших меблів. Автотранспортна компанія виконує транспортування вантажу по Києву та Україні, в залежності від побажань замовників в найкоротші терміни. Ми, з властивою оперативністю перевеземо офісні предмети, дбайливо перемістимо старовинні антикварні меблювання, дбайливо транспортуємо дизайнерські гарнітури та інши види меблювання.

Перевезення меблів замовлення вантажного автомобіля

Для перевезення меблів по Києву, Київській області використовуються завжди повністю справні, спеціально підготовлені вантажні транспортні засоби. Виходячи з габаритів і чисельності предметів, диспетчера підберуть для вас найкращу вантажну машину для меблевих перевезень.

Перевезення меблів по Київу підготовка к транспортуванню

Мікроавтобусі та машини можуть бути:

  • Звичайні тентовані Газелі, вантажні автомобілі та мікроавтобуси.
  • Довгобазні Газелі.
  • Вантажівки середньої, великої вантажопідйомності.

Усі машини для автоперевезення розташовують спеціально підготовленими кузовами, транспортування в яких зможе забезпечити зберинання перевезених об'єктів. Кузови вантажівок завжди бекздоганно чисті, вони оснащені високими бортами для транспортування великорозмірних меблевих гарнітурів, наприклад шафа купе та інші великі меблі.

Перевезення меблів ціна (2023)
Перевезення меблів цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1253759651259
Mini bus
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм145435107514510
Bus
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato175525118517511
Maxi bus
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг2206601111022011
ГАЗель
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама250/280750/84015125/140250/28015
3 тонник
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long40012001520040015
5 тонник
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 450договірна----
Вантажівка з гідробортом
(5000кг)
Машини (Вантажівка з гідробортом) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 450договірна----

оплата - готівка, безготівковий, на банківську карту

Перевезення меблів з бригадою вантажників.

Транспортування вантажу з бригадою - парою вантажників потребують особливого ставлення до справи. Слід приділити увагу, що для проведення вантажно-розвантажувальних і такеллажних робіт з такими видами вантажів, як меблі, враховуються такі якості вантажників як:

  • Дбайливе ставлення до меблів.
  • Напрацьований досвід навантажень габаритних предметів.
  • Знання та вміння працювати з пакувальним матеріалом.
  • Практичний досвід кріплення меблевого набору.
  • Напрацьований досвід транспортування антикварних меблів.

Як відбувається перевезення меблів в Києві з компанією "Грузоперевозки-24"

Перевезення меблів з компанією - це надійне, високотехнологічне, а також високоорганізоване захід, в якому немає ні клопоту, ні поломок, ні нервових потрясінь. Сам процес транспортування залежить від самих чинників, головним з яких є відстань від місця завантаження до місця призначення.

Перевезення меблів пакування

Зазвичай відбувається за наступним кроком:

  • Замовник дзвонить, замовляючи послугу, з вказівкою напрямку.
  • Фахівцями компаніі визначаються переліки пакувальних матеріалів, які знадобляться для пакування, тип, марку транспортного засобу, а також оптимальну чисельність вантажників-пакувальників для здійснення послуги.
  • Підраховується загальна ціна перевезення меблів.
  • Після підтвердження вартості замовником, надходить пропозиція йому про укладення договору, в якому будуть відображені всі етапи з зазначеними термінами проведених робіт, а також остаточна вартість послуги.
  • У відповідності з договором в зазначений час фахівці водіі, вантажники прибувають до місця призначення.
  • Працівниками швидко та дбайливо буде розібрана зазначена меблі.
  • Якісно пакується меблі завчасно підготовленими пакувальними матеріалами. При цьому враховуються особливості кожного окремого предмета.
  • В процесі разбірно-пакувальних заходів проводиться маркування складових частин мебельних предметів, при цьому фурнітура потребує окремої маркування та пакування.
  • Далі паковані предмети дбайливо занурюються в спеціальну вантажівку яка перевезе це за новою адресою.
  • По прибуттю до нового місця призначення, квартиру, офісу фахівцями буде проведена спочатку розвантаження, потім розпакування та збирання, а також розстановка предметів за вказаними замовником місцях.
  • Після завершення усіх робіт цими ж працівниками вивозяться використані пакувальні матеріали, і, за бажанням замовника дешево прибирається приміщення.
  • Кінцевим етапом буде переконання замовника в цілісності усєї меблі, після чого послуга може вважатися як успішно виконана.

Замовити цю або будь-яку іншу послугу ви можете, зателефонувавши за вказаними номерами, або на цьому ж сайті. Вдалої перевезення меблів у Києві, Київської області з "Грузоперевозки-24".

Комментариев нет:

Отправить комментарий