пятница, 12 марта 2021 г.

Вантажне таксі Березняки Київ

 Вантажне таксі Березняки Київ у Дніпровському районі Києва від компанії "Грузоперевозки-24" це найоптімальні перевезення будь-яких речей, меблів, будівельних матеріалів, побутової техніки та іншого вантажу по місту, передмісттю та всієї Україні. Великий, найрізноманітний вибір автомобілей для перевезення: пікапи, мікроавтобуси, Газелі (3-4 метра), вантажівки (від 0.5т до 5т), автівки з гідроліфтом. Фіксовані, адекватні тарифи, недорогі ціни на комплексні, професійні послуги вантажне таксі Березняки з вантажниками (за бажанням замовника), терміновий виклик авто та консультація оператора диспетчерської служби, (простий калькулятор для самостійного розрахування вартості перевезення).

Вантажне таксі Березняки Київ Грузоперевозки-24












Вантажне таксі Березняки Київ у Дніпровському районі міста у автотранспортної компанії "Грузоперевозки-24" є однією з багатьох пріоритетних напрямків в буденної діяльності, спеціалізуємося на виконанні всіх видів вантажоперевезень. Маємо найсучасніші, надійні автотранспортні засоби для послуги обслуговування населення міста Києва та жителів Київської області. Високопрофесійні водії (з величезним досвідом), досвідченими співробітниками (вантажники) виконують зразково свої обов`язки. Досить успішний, багаторічний досвід роботи, дозволяє спільно з універсальною майстерністю абсолютно всіх без винятку колег по цеху, 100% гарантувати всім замовникам найнижчу, привабливу ціну на вантажне таксі по Києву та Київській області. Добре збудували, чудово налагоджену, діючу компанію "вантажне таксі", що заслужила довіру дуже багатьох замовників.

Вантажне таксі Березняки Київ компанія Грузоперевозки-24

Вантажне таксі Березняки "Грузоперевозки-24" це:

  • Недорога в порівнянні з іншими компаніями ціна на всі послуги. Тільки нами утримуються самі адекватні, по-справжньому доступні, прозорі тарифи (без підводних каменів) на весь сервіс обслуговування.
  • Максимально швидко, своєчасно, відповідно до поданих заявок подаються на адресу автомашини.
  • Пікапи, мікроавтобуси (різних модифікацій), Газелі всіх типів, вантажівки курсують по всій столиці, в тому числі і по Березнякам, а також по Дніпровському району.
  • Чіткі, добре організовані вантажно-розвантажувальні роботи (за бажанням замовника).
  • Безперервний зворотний зв'язок (диспетчерської служби з водіями). Вантажне таксі по Березнякам, Дніпровському району працює цілий рік, без вихідних. У будь-який момент готове приїхати до Вас на допомогу. Надамо недорогий, комплексний сервіс з послугами професійних вантажників, організуємо: квартирні, офісні, дачні, складські переїзди.

Кожен з нас неодноразово стикався з проблемами з перевезенням особистих речей, меблів, будматеріалів або побутової техніки. З давніх часів людина зверталась до своїх сусідів або добрих знайомих, які мають свій особистий вантажний автотранспорт благаючи про допомогу у звичайному вантажоперевезенню. Чи варто в даний, сучасне час цим займатися?, якщо простіше-простого просто замовити недорого вантажне таксі Березняки від компанії "Грузоперевозки-24", щоб не опинитися боржником або заручником різних ситуацій.

Вантажне таксі Березняки недорогі ціни на перевезення по Києву.

Вантажне таксі Березняки Київ недорога ціна

Вантажне таксі Березняки Київ в більшості випадків замовляються як звичайним населенням, так і юридичними або фізичними особами. Замовниками природньо є найрізноманітне звичайне населення та компанії: будівельні фірми, малі, середні підприємства, власники промислових, будівельних або інтернет магазинів, новоспечені сім'ї або звичайні студенти, в загальному, звичайні громадяни України. Недороге вантажне таксі Березняки в Києві "Грузоперевозки-24" - файно впорається з вантажоперевезенням велико/малогабаритних вантажів, багажу, предметів меблів ... Однозначно, важливим моментом, на якому слід акцентувати особливу увагу замовників - це підбір і правильність відповідних транспортних засобів. При замовленні послуги вантажне таксі Березняки, кожному слід врахувати вантажопідйомність, обсяги кузовів всіх наданих нами автомобілів, після чого зв'язатися з диспетчерською службою для отримання професійних консультацій (розрахунок вартості, ціна вантажоперевезення і т.д). Менеджерами або операторами диспетчерської служби "Грузоперевозки-24" негайно будуть проведені всі необхідні розрахунки з вантажоперевезень, через неправильний вибір Вами машини буде підібрано найоптимальніше, відповідне для Вашого вантажу транспортний засіб.

Вантажне таксі Березняки Київ ціна на "автомобілі" (2021)
Вантажне таксі цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама160/200480/6008.5080/100160/2008.50
3 тонник
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 250договірна13125від 25013
Вантажівка з гідробортом
(5000кг)
Машини (Вантажівка з гідробортом) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 350договірна13175від 35013

оплата - готівка, безготівковий, на банківську карту

Вантажне таксі Березняки - автомобілі

Для транспортування меблів, речей, побутової техніки, будматеріалів і різних вантажів по Києву або області в тому числі і на лівому березі Дніпра районі Березняки, повсякденно на лінію виходять в повністю справному стані підготовлені до роботи машини і мікроавтобуси різних марок, включаючи в цей список легендарну "Газель". За габаритами, кількістю багажу диспетчера підберуть для замовників самі найбільш підходящі для Вас автомашини.

Автопарк компанії "Грузоперевозки":

  • Вантажівки "Пікап" з малою (0.5т) вантажопідйомністю.
  • Мікроавтобуси різного об'єму і вантажопідйомності.
  • Типові Газелі (3-х метрові).
  • Газелі високі 2 метра, довга база (4-х метрові).
  • Вантажно-пасажирські мікроавтобуси
  • Машини (5т, 10т, 20т) і довгомери.
  • Вантажівки з гідробортом

Вантажне таксі Березняки з вантажниками

Вантажне таксі Березняки Київ з вантажниками

Крім великого в наявності парку машин, вантажо-вантажопасажирських мікроавтобусів для сервісу вантажне таксі Березняки, володіємо повним укомплектованим штатом (бригад), справжніх майстрів своєї справи - досвідчених вантажників. З великим досвідом за плечима, вмілі вантажники в стані охайно виконувати розвантажувальні-навантажувальні роботи. Причому це не просто слова, вони володіють добрим здоров'ям і фізіологічними даними. На довершення всього, при проведенні своїх професійних навичок також застосовуються поширені кріпильні пристрої, пристосування або інструментарій (вози, рокли, стопори, стропи, троси...)

Вантажні перевезення по Києву з "Грузоперевозки-24"

Здійснюйте обов'язково правильний вибір при пошуку перевізників в Києві, довірте рішення своїх проблем тільки професійної компанії "Грузоперевозки-24". Працюємо по всіх районах міста (правий берег, лівий берег), включаючи міста-супутники.

  • Класично ""строго-настрого"" індивідуальний підхід до всіх замовників.
  • Швидкість прийняття рішення на вантажні перевезення диспетчерами (оформлення заявок)
  • Пунктуальні водії вчасно доставляють вантаж
  • Прийнятна недорога ціна, погодинної метод оплати послуг. Тарифи демократичні, прозорі. Вони висвітлюють по суті економічне становище справ в сфері вантажоперевезень.
  • Зручна форма розрахунку (готівкові або безготівкові)
  • Весь кадровий склад дорожить репутацією, тому надає великое значення якості обслуговування, щоб кожен споживач залишився задоволеним результатом.

Вантажне таксі Березняки Київ замовити

Вантажне таксі Березняки Київ замовити

Експертам в області автотранспортних перевезень свідомо відомі всі «підводні камені-каверзи», а також вартість на всі послуги вантажоперевезень в Києві. Новачкам-замовникам краще самим скористатися послугою вантажне таксі Березняки для здійснення термінових вантажоперевезень, ніж займатися самостійним пошуком компаній в місті. Про це цілком добре відомо всім постійним замовникам, які вже тривалий час безперервно користуються послугами тільки компанії "Грузоперевозки-24".

Зробити терміновий виклик або замовити вантажне таксі Березняки, Дніпровському районі або просто по Києву, Ви можете за телефонами зазначених на сайті. Вдалих, легких переїздів з компанією "Грузоперевозки-24".

Комментариев нет:

Отправить комментарий