пятница, 12 февраля 2021 г.

Вантажне таксі Осокорки

 Вантажне таксі Осокорки Київ, від автотранспортної компанії "Грузоперевозки-24" - займається наданням великого спектру послуг з вантажних перевезень по Києву, Київській області, Україні. Вантажне таксі "Грузоперевозки-24" вигідно відрізняється від конкурентів своїми доступними тарифами, здійсненням вантажоперевезень по місту каштанів, столичному регіону, за наявністю власного, найманого автопарку автомобілів найрізноманітнішої вантажопідйомності. Рівень обслуговування в компанії гідно оцінений багатьма замовниками. Щодня вони спілкуються з менеджерами, для замовлення надійної, безпечної, дешевої, а також швидкої доставки вантажів в усі куточки нашої країни.

Вантажне таксі Осокорки компанія Грузоперевозки-24

Осокорки є одним з відносно молодих київських мікрорайонів, з наявністю офісних будівель, оточених великою кількістю житлових висоток урбаністичних пейзажів, барами і ресторанами. Осокорками називають київський житловий масив, який розташовується в південно-східній частині міста, на лівому березі Дніпра. Він простягається від Дніпра, проспекту Бажана до озера Вирлиця. На сьогоднішній день, столичні зодчі, можуть похвалитися, лише Північними-Осокорками, куди найчастіше викликають вантажне таксі.

Вантажне таксі Осокорки, трохи історії

Вантажне таксі у Києві, у всякому разі, в його сучасному вигляді, в ті далекі часи, мабуть, ніхто не викликав. Вперше, ця територія згадувалася в одному історичному документі, в 1070-му році. У ньому говорилося про київського князя Всеволода Ярославича, який передав в розпорядження Видубицького монастиря, поселення Осокорки. Назва поселення походить від дерев сімейства вербових - осокори, які до теперішнього часу оточують місцеві водойми.

Будівельні роботи Осокорків на лівобережжі Дніпра, було розпочато в «лихі» 1990-е і цей процес все ще не завершується. До теперішнього часу, готова лише частина житлового масиву, іменованого Північними Осокорками. Це маса висотних будівель від проспекту Миколи Бажана до Колекторній вулиці. У перспективі, будуть та побудовані Центральні і Південні околиці району, після чого послуга від компанії "Грузоперевозки-24" вантажне таксі Осокорки Київ, стане ще більш популярною та затребуванною і в цій частині Києва.Вантажне таксі Осокорки історія Грузоперевозки-24

Вантажне таксі Осокорки ціна

Вантажне таксі Осокорки, ціна на перевезення цілком доступна, користується великою популярністю у молоді. Як відомо, в молодому спальному районі, проживає велика кількість підростаючих поколіннь. Багато з них зупиняють свій вибір на Осокорках, за наявність розвиненої інфраструктури, а також просторих квартир за порівняно невисокими цінами. До недорогий комерційної нерухомості притягуються стартаперів та підприємці, які купують житло в новобудовах або орендують офісні приміщення поблизу від них.

В Осокорках немає особливої ​​схожості з типовими київськими околицями, в яких є тихі дворики і палісадники. Тут можна відчути всю масштабність мегаполісу, з широкими магістралями, складними транспортними розв'язками, а до того-ж проспект Бажана оснащений велодоріжкою. У цьому мікрорайоні багатоповерхівки мають площі для торгівлі або обслуговування, які розміщені на нижніх поверхах. Звичайно, місцеві жителі, шукачі активного проведення часу, вважають за краще відпочивати в центральній частині столиці або прилеглих мікрорайонах лівобережжя. Проте, Осокорки розташовують великими мережевими супермаркетами, фастфудами, спортивними, а також торгово-розважальними центрами. Поблизу житлових будинків можна добре провести вечірній час в ресторанах, барах або кав'ярнях. А на «Євробазаре», великому ринку з автопарковкою, можна познайомитися з українською якістю і європейським сервісом.

Забудован район неоднорідно, незважаючи на це, велика частина житлових будівель, відповідають всім вимогам сучасних багатоповерхових будинків. Щорічно чисельність таких новобудов збільшується. Оренда квартир в таких будинках цілком прийнятна, втім, і самі ціни на житло в новобудовах нижче середньостатистичної по столиці. У порівнянні з більшою частиною міста, тут відсутні зелені зони, які хоч якось поглинають вуглекислі гази. Через це столичні мешканці дали прізвисько Осокоркам - «кам'яні джунглі». Ну і «вишенька на торті - Бортницька станція аерації. Тому, місцеве населення, викликаючи вантажне таксі Осокорки, знають, що ціна за таке сусідство - це час від часу неприємні запахи з боку цієї споруди. Всі розцінки на вантажні перевезення компанії "Грузоперевозки-24" наведені нижче в таблиці.

Вантажне таксі Осокорки ціна на вантажівки та мікроавтобуси (2021)
Вантажне таксі Осокорки цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама160/200480/6008.5080/100160/2008.50
3 тонник
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 250договірна13125від 25013
Вантажівка з гідробортом
(5000кг)
Машини (вантажівки з гідробортом) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 350договірна13175від 35013

оплата - готівка, безготівковий, на банківську карту

Вантажне таксі Осокорки замовити

Вантажне таксі Осокорки, як вельми популярний напрям в сфері столичних вантажоперевезень, завжди можна замовити. Адже цей маршрут все більш і більш стає популярним у киян і жителів столичних передмість. Більш того, прийнято вважати мікрорайон з великою перспективою, завдяки інтенсивному будівництву житлових новобудов і об'єктів «соціалки». У такій обстановці місцеві жителі стають більш вимогливими до інфраструктури району, адже вони потребують якісних і недорогих вантажоперевезеннях всього того, що потрібно для створення комфорту в своїх новеньких квартирах або офісних приміщеннях.

Вантажне таксі Осокорки замовити Грузоперевозки-24При зверненні за послугами в компанію "Грузоперевозки-24", всі замовники, завжди залишалися задоволеними швидким і якісним вирішенням питань, пов'язаних з транспортуванням найрізноманітніших вантажів. Автопідприємство має свій власний і найманим автопарком автомобілів : пікап, пасажирських і вантажопасажирських мікроавтобусів, Газелі, вантажівки... За допомогою яких можна перевезти будь-які вантажі: від пральної машини до промислового кондиціонера, від комп'ютерного столика, до досить коштовних антикварних меблів, від вітчизняних або зарубіжних виробників. У тих випадках, коли замовник не має досвіду поводження зі столичним автоперевізником, він цілком може довіритися досвідченим операторам компанії, зателефонувавши і замовити вантажне таксі Осокорки в Києві за вказаними телефонами. Вдалих, легких перевезень!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий