пятница, 6 ноября 2020 г.

Перевезення рослин Київ

 Перевезення рослин Київ, як і будь-який інший різновид транспортування, є звичайною, буденною діяльністю безлічі столичних транспортних компаній в наш час. При всьому при тому, чи багато хто, дійсно, усвідомлюєт, якою мірою це складне, відповідальне, трудомісткий і досить відповідальний захід? На перший погляд, здається досить-таки простий захід, але насправді, це завдання не є такою. У деяких, особливих випадках, воно може вимагати від її виконавців високий професіоналізм та найвищу ступінь організованості. Так, при транспортуванні рослин, від її виконавців, буде потрібно дотримуватися безліч спеціальних вимог. Наприклад, одним з багатьох вимог перевезення застосовні для звичайної кімнатної пальми, тоді як до крихкого рассадного матеріалу вони можуть бути дещо іншими. А якщо ще враховувати і пори року, спекотне літо або морозну зиму, втім, як і постійно мінливі погодні умови, то стає очевидним, що для того, щоб привести (квіти, кущі, саджанці або дерева) в цілості й схоронності, доведеться докласти чималих зусилль. Природно, що висновок напрошується сам собою: такий відповідальний захід як, перевезення рослин Київ, найкраще довірити справжнім професіоналам своєї справи, яким є автотранспортна компанія "Грузоперевозки-24".

Особливості та вимоги транспортування квітів, кімнатних рослин

Перевезення рослин Київ, а саме доставка живих квітів або кімнатних рослин - звичайна справа для справжніх професіоналів. Зрозуміло, що ставлення до живих квітів повинно бути саме відповідальне, адже це категорія делікатного товару. Слід знати, що в процесі їх транспортування доведеться дотримати деякі вимоги, з урахуванням:

  • температурного режиму
  • рівня вологості навколишнього середовища
  • вентиляції
  • надійної пакування

Перевезення рослин Київ автівки Грузоперевозки-24Слід змиритися з тим фактом, що не всі транспортні засоби придатні для транспортування. А все тому, що квіти відносяться до категорії «крихкого товару». Таким чином, в процесі їх доставки, рекомендується використання автомобілів зі спеціальними кузовами. Наприклад, при доставці живих квітів в межах міста, як правило, користуються автомобілями-изотермами, а при автотранспортуванні квітів з Нідерландів або інших європейських або азіатських країн автомобілями-рефрижераторами. За своєю конструкцією, кузов автомобіля-рефрижератора, як не можна краще підійде для доставки квітів зі столиці в усі регіони України. А все тому, що в ньому легко підтримується задана температура. Вона, в свою чергу, обумовлюється сортами і різновидами саджанців що транспортуються, для забезпечення необхідного рівня вологості. Але ж якщо не дотримуватися цих умов, то будь-які пересадки можуть швидко зіпсуватися і, як наслідок, втратять необхідний товарний вигляд.Перевезення рослин Київ квітковий кузов автомобіля

Необхідний температурний режим для автоперевезення квітів та рослин:

  • для свіжозрізаних - від 1°C до 8°C
  • для посаджених в грунт (або знаходяться в горщиках) - від 0 до 2°C
  • для цибулин і насіння - від 4°C до 10°C

Перед тим, як здійснити завантаження живих культур в транспортний засіб, вони повинні бути добре упаковані в картонних коробках або ящиках. Коробки необхідно щільно закривати. Потім на них слід нанести необхідне маркування, в якій повинна міститися вся важлива інформація, яка стане в нагоді в процесі транспортування. При цьому пакуванні саджанці не будуть пошкоджені або зіпсовані, причому, кожне окремо.

Бутони кожного окремого квітки слід перев'язувати за допомогою тонкої нитки або гумки. Квіти, що знаходяться в горщиках, слід розставляти, гранично ущільнивши їх в спеціальних лотках. Використання таких лотків не допускає пробудження грунту в процесі транспортування. Категорично заборонено перевезення рослин з іншими вантажами, в яких можуть міститися сторонні запахи.

Перевезення рослин Київ ціна

Перевезення рослин Київ, ціна яких може бути найрізноманітнішою, може бути здійснена максимально безпечно для самої флори, якщо звернутися за допомогою до професіоналів. Одним з таких професіоналів, є столична автотранспортна компанія "Грузоперевозки-24". Автопідприємство має в своєму арсеналі величезний перелік автотранспортних послуг. Природно, це доставка кущів, дерев, кімнатних рослин і живих квітів по Києву, його околицях, а також по всіх регіонах нашої країни.

Зазвичай, до професіоналів звертаються за допомогою в тих випадках, коли:

  • потрібно транспортування рослин на далекі відстані
  • знадобитися доставка до місця призначення великої кількості рослин
  • доставка рослин в особливих погодних умовах або взимку
  • замовник автоперевезення не володіє транспортними засобами для цих цілей

Таким чином, стає зрозумілим, що перевезення рослин Київ, ціна якою, особливо екзотичних, може бути досить високою, більшістю підприємців довіряється тільки професійним транспортним компаніям.

Перевезення рослин Київ ціна на вантажівки (2020)
Перевезення рослин Київ цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама160/200480/2008.5080/100160/2008.50
3 тонник
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 250договірна13125від 25013
Вантажівка з гідробортом
(5000кг)
Машини (Вантажівка з гідробортом) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 350договірна13175від 35013

оплата - готівка, безготівковий, на банківську карту

Перевезення рослин Київ замовити

Перевезення рослин Київ замовитиПеревезення рослин Київ, замовити яку можна скориставшись цим сайтом або телефонним дзвінком в диспетчерську службу, це дуже простий захід для простих обивателів. Однак, це теж звичайна справа для будь-якого, що поважає себе і дорожить своєю, роками напрацьованої репутацією, столичного автотранспортного підприємства. А така автотранспортна компанія, як вантажне таксі "Грузоперевозки-24" - це дружний колектив професіоналів, які, дорожать своєю репутацією, а головне напрацьованим роками досвідом, а також своїми співробітниками: професіоналами з великої літери. Якщо комусь із підприємців, що займаються торгівлею живими квітами або кущами, деревами, киянам або жителям київської області, громадянам, які проживають в будь-якому регіоні нашої країни, потрібно транспортування рослин, вони завжди можуть звернутися до нас "професіоналам", що володіє всіма необхідними силами і засобами для цих цілей. Замовити перевезення можна через зворотний зв'язок, зателефонувати за вказаними номерами телефонів або знайти нас в будь-якому пошуковику ввести «перевезення рослин Київ замовити».

1 комментарий: