понедельник, 20 апреля 2020 г.

Вантажне таксі пиріжок

Вантажне таксі пиріжок недорого, можна вважати найбільш зручним засобом для перевезення особистих речей та дрібних предметів, які нелегко нести в руках по всьому Києву. Що б там не говорили, але Київ як столиця постійно розвивається, розбудовується новими житловими будинками, тому дрібногабаритні вантажоперевезення як і раніше залишаються найактуальнішими послугами в місті. Автотранспортна компанія "Грузоперевозки-24" пропонує вантажне таксі пиріжок а також вантажні мікроавтобуси, машини, Газелі для всіх киян та мешканців Київської області терміново, цілодобово, а ціна питання при цьому як і раніше залишається цілком адекватною, прийнятною.
Вантажне таксі пиріжок компанія Грузоперевозки-24Невеликі комфортабельні автомобілі-пиріжок Pickup побудовані спеціально для особливих пересувань в міських умовах. При своєї маневреності, компактності такі авто жваво, без зволікань пробираються по вузьким від завантаженості автомашинами київським дворам. Крім того вони з легкістю вливаються в столичні транспортні потоки, не кажучи вже про магістралі, на околицях та передмістю. Необхідність в таких автопиріжках, як правило, може виникати в таких випадках, коли під рукою немає автомашини для вантажного перевезення, або коли деякі нестандартні або навіть стандартні речі не вміщаються в багажник наявного легкового автомобіля.
Це можуть бути наприклад:
  • Пральні, посудомийні машини
  • Холодильники (невеликі)
  • Дитячі шафи, ліжка, крісла
  • Дитячі мопеди, велосипеди
  • Меблеві гарнітури для будинку або офісу (дрібні)
  • Офісна/оргтехніка
  • Електропобутові прилади.
  • Будівельні матеріали
  • Запчастини до авто та інший вантаж
Правільніше сказати, що пиріжки-автомобілі виявивляються дуже незамінним транспортним засобом при транспортуванні дрібногабаритних вантажів.
Вантажне таксі пиріжок - переваги
Вантажне таксі пиріжок - перевагиПредставлені міні-вантажівки (пиріжки) мають масу переваг, в тому числі:
  • Маневреністю, швидкістю, пиріжки-пікапи відрізняються наявністю хороших ходових якостей. Легкість в управлінні дозволяє без особливих проблем здійснювати маневрування серед інших учасників дорожнього руху, хоч на трасі, хоч в заставлених машинами дворах. Вони розвивають високі швидкості, що природно посприяє оперативній доставці вантажів.
  • Невибагливістю, надійністю, вони можуть бути укомплектовані повними приводами. Ці особливості роблять можливою здійснення доставок або вантажних перевезень вантажів в умовах бездоріжжя або сільській місцевості, в яких бездоріжжя в осінньо-весняні періоди не рідкість. Більш того, пиріжки-фургони можуть бути обладнані спеціальними кріпленнями для надійного фіксування вантажів.
  • Економічністю, вантажні перевезення за допомогою авто/пиріжків можуть істотно відрізнятися своєю цілком прийнятною, часом навіть дивно низькою вартістю. Досить-таки низька ціна може забезпечуватися низькою витратою палива, попутними вантажоперевезеннями, а також недорогим сервісним обслуговуванням порівняно з великим вантажним транспортом.
  • Різнобічність, найрізноманітніші моделі кузовів пікапів дозволяють транспортувати абсолютно будь-які різновиди вантажів від будівельних матеріалів до сільхоз/промислових товарів.
Вантажне таксі пиріжок послуги та гарантіяВисокоманеврені, компактні автомашини пікап можуть легко пройти в тих місцях, де пройде не кожна вантажівка, тобто вантажне таксі, не кажучи вже про «Газелі» або великі вантажівки, які навіть не зможуть наблизитися до деяких вузьких київських вулиць або двориках. Вантажі в повній цілості будуть доставлені в заздалегідь обумовлені з замовниками терміни. Компанія вантажне таксі Київ "Грузоперевозки-24" завжди дає гарантію:
  • Бездоганного техничного стану всіх транспортних засобів (випадки, як завжди бувають).
  • Широкого вибору автомобілей-пікапів.
  • Високого професійного рівня водіїв, а також вантажників.

Вантажне таксі пиріжок "Грузоперевозки-24"

Вантажне таксі пиріжок компанії "Грузоперевозки-24" стане незамінним помічником у процесі доставки недорого садово-городнього обладнання або малогабаритної сільхоз/техніки на дачну ділянку, заміський будинок, туристичних приладів до місць активного відпочинку на природі.
У відділення для вантажу автомобіля легко вміститься:
  • Газонокосарка та дачний інвентар.
  • Квадроцикл або мотоцикл (дитячий).
  • Снігохід, інша малогабаритна техніка.
  • Гумовий човен, вудки, намети...
При необхідності з дачної ділянки можна на зворотному шляху в місто перевезти зібраний урожай (картопля, цибуля, морква...) або закрутки з соліннями.
Транспортна компанія "Грузоперевозки-24" діє на ринку вантажоперевезень вже не перший рік. За багато років професійної діяльності на автопідприємстві сформувалась дружня команда. Всіх водіїв виділяє професіоналізм, відповідальність, добре знання столиці, а також її міст-супутників. Це дозволяє значно оптимізувати маршрути слідування, істотно скоротити терміни по доставці вантажів.
Керівний склад, менеджери компанії уважно стежать за техничним станом автомашин, за своєчасним оновленням транспортних засобів в автопарку. В нашому роспорядженні є автомобілі з наявністю різних типів кузовів. Це дозволяє підбирати оптимальні моделі пікапів (пиріжки) для будь-якого вантажоперевезення.
До основних переваг компанії можна віднести:
  • Конкурентоспроможну вартість більшості послуг
  • Індивідуальний підхід в роботі з кожним окремим клієнтом
  • Досвідчених водіїв, вантажників
  • Високий рівень обслуговування
  • Наявність великого автопарку
  • Безпечні вантажоперевезення по Києву та Київської області, Україні.
Вантажне таксі - це професійна специфічна послуга, яка у даний час користується величезною популярністю у Києві та Україні.Вантажне таксі пиріжок послуги Такими послугами користуються промислові підприємства, різні організації, підприємці які займаються дрібним чи середнім бізнесом, а також клінінгові компанії, медичні установи, торгівельні центри, приватні особи.
Цілодобово перебуваючи в Київі та Київської області, водіями автомобілей пиріжок активно беруться найближчі до їхнього місця знаходження поступаючі замовлення (програма для водіїв), в результаті відбувається економія часу та коштів замовника. Дешеве вантажне таксі пиріжок "Грузоперевозки-24" у столиці надає завжди цілком адекватну ціну, фіксовану тарифікацію на послуги, а також керівництвом компанії завжди враховується реальна платоспроможність громодян. З розумінням ставимося до прагнення людей до глобальної економії, такий підхід до діла є одним з наших переваг.
Якщо до перевезення автівка пиріжок за мала розміром, компанія "Грузоперевозки-24" в змозі надати Вам більшу машину, маємо велику кількість різноманітних вантажних мікроавтобусів, Газелі, машини (0.5т 0.8т 1.2т 1.5т 3т 5т) под будь який вантаж. З розцінками на вантажівки (різноманітної вантажопідйомністі) можливо ознайомитися у таблиці.
Вантажне таксі ціна на автівки (2020)
Вантажне таксі цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама160/200480/6008.5080/100160/2008.50
3 тонник
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 250договірна13125від 25013
Вантажівка з гідробортом
(5000кг)
Машини (вантажівки з гідробортом) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 350договірна13175від 35013

Вантажне таксі пиріжок - призначення

Пікапи, мінівен, вагон, універсал
Перевезення особистих речей по Києву, Київської області особливо для студентів є ще одним із варіантів, в яких активно застосовуються вантажне таксі пиріжок. При складанні замовлень транспортні засоби компанії зможуть перевозити будь-які речі, предмети швидко, недорого в самий найкоротший час. Таке вантажне перевезення обійдеться замовникам досить дешево. Так при перевезенні будь якого вантажу разом з водієм в автомобіле може перебувати супроводжуюча людина.
Замовити пиріжок (пікап) для доставки:
  • Особисті речі
  • Поліграфічна продукція, канцелярські товари
  • Стільці, крісла, тумбочки, прасувальні дошки
  • Побутові пральні, посудомийні машини, мікрохвильові, газові печі
  • Сухі суміші, лако-фарбові, будівельні матеріали
  • Водонагрівачі, обігрівачі, кондиціонери...

Вантажне таксі пиріжок з вантажником

Компанія "Грузоперевозки-24" здійснюючи послугу «вантажне таксі» готово надавати все, що необхідно людям, наприклад : починаючи з одного вантажника до двох та більше. Опріч великого наявності парку машин, вантажно / вантажопасажирських пиріжків для комплексного сервісу володіємо повним штатом справжніх майстрів своєї справи - досвідчених вантажників. З дуже великим досвідом за плечима, вмілі вантажники в стані охайно виконувати розвантажувально/навантажувальні роботи будь якого вантажу. Причому це не просто балачки, вони мають добре здоров'я та фізіологічні дані, без шкідливих звичок. Є можливість завжди замовити та скористатися послугами одного вантажника, другим при необхідності може бути сам водій. Вантажники добре інформовані в усіх питаннях дотримання заходів безпеки при виконанні робіт. Охайні, міцні, витривалі робітники ось з таких співробітників складається наша команда вантажників. На довершення всього, при проведенні своїх професійних навичок також застосовуються поширені кріпильні пристрої, пристосування або інструментарій.

Як замовити вантажне таксі пиріжок?

Замовити вантажне таксі пиріжокЗамовити вантажне таксі пиріжок можно легко на сайті автокомпанії зайшовши на одну з сторінок, а також здійснивши терміновий дзвінок по одному з вказаних номерів телефонів. Крім того можна скористатися електронним повідомленням, щоб менеджери або диспетчера неодмінно вийшли на зв'язок. Досвідчені фахівці диспетчерської служби (оператори) дадуть відповідь на будь які замовника питання, пов'язані з організацією переїзду та здійснення вантажні перевезення недорого. Уточнять всі деталі послуги, допоможуть в підборі оптимальної моделі автотранспорту, узгодять дату, точний час подачі авто, щоб вантажне таксі пиріжок Київ, Київська область від компанії "Грузоперевозки-24" стало постійним, надійним, вірним помічником всіх киян та мешканців області.
Кращою рекомендацією по якісно надані послуги, а також надійністю компанії "Грузоперевозки-24" є наявність великої кількості позитивних відгуків постійних клієнтів, партнерів, а також простих громадян які скористалися нашими послугами.
Бажаємо Вам вдалих вантажних перевезень по Києву та області замовляючи вантажне таксі пиріжок "Грузоперевозки-24"

Комментариев нет:

Отправить комментарий