воскресенье, 22 марта 2020 г.

Вантажне таксі Бровари

Вантажне таксі Бровари та по Броварському району від транспортної компанії "Грузоперевозки-24" - це одна з безлічі послуг в повсякденній діяльності, втім, не тільки по Броварах а й також по іншим населеним пунктам всієї Київської області. Не секрет, що невеликі міста-супутники наближені до міста Києва, незважаючи на незначну віддаленість від столиці та територіальний поділ, давно вже місто Бровари об'єднались з Києвом та стали неподільні. Маючи великий, довгий стаж роботи в сфері вантажних перевезень, зібралося у нас досить багато постійних клієнтів, які дорожать, цінують компанію вантажне таксі "Грузоперевозки-24", за високу майстерність, хороший професіоналізм всіх співробітників, за найвищий рівень сервісу послуг по всім проведеним нами вантажоперевезенням. Вантажне таксі Бровари Грузоперевозки-24Вантажне таксі в Броварах це швидкі, надійні, охайні, недорогі перевезення абсолютно будь-яких вантажів. Колектив компанії від диспетчерів, водіїв до вантажників, з давних часів зарекомендував себе, як відповідальних майстрів своєї справи, які знають, вміють, та цінують свою роботу, виконують її якісно, ​​швидко, відносно дешево і своєчасно.
Вантажне таксі - своєрідний вид автотранспортної послуги, який стабільно, динамічно зростає, повсякденно затребувана міським населенням в Броварах, цілим рядом підприємств і організацій, а також підприємцями середнього та малого бізнесу. А мотивація одна - це термінова подача автомобіля, невисока, фіксована вартість перевезення.
Левова частка всіх автоперевезень на вантажних пікапах, мікроавтобусах, Газелях або великих вантажівок по Броварах і району здійснюється з виконанням розвантажувально-навантажувальних робіт. Компанія цінує вільний вибір замовника, тому завантажувально-розвантажувальні роботи можуть виконувати самі замовники, щоб заощадити час та гроші. Але, ми категорично рекомендуємо скористатися послугами наших вантажників - професіоналів, виконувати роботи з навантаженням-розвантаженням при перевезенні великих меблів, побутової техніки, будматеріалів. Якщо замовнику необхідно перевезти будь що або тільки здійснити завантаження яке відбувається за кількома адресами а у вас немає можливості супроводжувати вантаж, то тоді наші водії зможуть зробити це самостійно. Завжди потрібно повідомляти про цей факт операторам диспетчерської служби заздалегідь. При отриманні багажу, якщо потрібна довіреність водій вкаже особисті паспортні дані, а Ви додатково повідомте маршрут слідування (адреси), номери декларацій, за якими отримувати вантаж, докладаючи довіреність. Це буде в допомогу водієві-експедиторові щоб швидко отримати, перевезти весь вантаж за вказаними адресами. Ви вже вирішили замовити вантажне таксі? Якщо так, тоді водій взяв Ваше замовлення, за допомогою автомобільного навігатора, використовуючи спеціальну програму, швидко прокладе маршрут з урахуванням автомобільних пробок як по місту, так і поза населених пунктах. Такий раціональний підхід до справи дозволить замовникам значно зменшити свої витрати, час, внаслідок швидкого реагування і маневреності вантажних машин компанії "Грузоперевозки-24".

Вантажне таксі Бровари-недорогі перевезення ціна

Вантажне таксі Бровари недорого від - компанії "Вантажоперевезення-24" в будь-який час швидко організовуються, здійснюються на найвищому рівні майстерності. Колективна робота всіх співробітників компанії зможе вирішити якісно будь-які завдання, наприклад: дачні, офісні, квартирні переїзди. Логісти швидко прокладуть вантажні перевезення за маршрутами Київ-Бровари а також в зворотному напрямку або просто по Броварському району. Для здійснення великих квартирних переїздів або офісних в автопарку компанії знайдуться великі вантажівки так звані (5-10-20 тонники), для малих переїздів середні мобільні вантажно-пасажирські мікроавтобуси, Газелі. За допомогою цих машин водії одночасно з вантажниками, якщо буде потрібно їх послуги, швидко доставлять різноманітні вантажі по Броварах та району, по всій Київській області та Україні.
Вантажне таксі Бровари недорогоЯкщо терміново замовнику буде потрібно транспортний засіб тобто "вантажне таксі" окремо (без послуг вантажників) або тільки потрібна бригада вантажників для проведення робіт з навантаження/розвантаження все це зможемо легко організувати. Але, експерти в сфері вантажоперевезень все ж рекомендують наступне: не витрачати свій час в боргом відшукування автотранспортних компаній представляють або тільки машини, або вантажників, а все це потрібно замовляти у професійних компаній які займаються вантажними перевезеннями.
Наприклад, вантажне таксі в Броварах від "Грузоперевозки-24" ідеально підійде для транспортування будь-яких вантажів в будь-якому напрямку, виконуємо недорогі перевезення по всій Україні. Але, є дещо, на що бажано б звернути особливу увагу при самостійному підборі - це на правильний вибір Вами транспортного засобу. Крім того, слід приблизно знати вагу вантажу, що перевозиться, обсяг і вантажопідйомність обраного автомобіля, після чого зв'язатися з диспетчерською службою, щоб замовити вантажне таксі. Але все ж краще ці питання: як підібрати? що? довірити нашим диспетчерам. Саме операторами-диспетчерами диспетчерської служби "Грузоперевозки-24" кваліфіковано будуть проведені всі розрахунки по конкретно Вашому перевезенню, а також буде обраний найкращий вантажопасажирський, суцільнометалевий мікроавтобус або вантажівка.
Якщо не знаєте як вибрати транспорт "вантажне таксі", Вам рекомендується підготуватися до відповідей на такі питання від диспетчерів:
  • Дата, час перевезення
  • Юридична адреса, звідки - куди перевозити вантаж
  • Параметри і опис вантажу
  • Кількість пасажирів, які супроводжують вантаж
  • Марку автомобіля (якщо вибрали)
  • Чи потрібні послуги вантажників (якщо так то їх кількість)
  • Узгодження інших нюансів (деталей).
  • Ваші Контакти (номер телефону)
Вантажне таксі Бровари ціна на вантажівки та мікроавтобуси (2020)
Вантажне таксі Бровари цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама160/200480/6008.5080/100160/2008.50
3 тонник
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 250договірна13125від 25013
Вантажівка з гідробортом
(5000кг)
Машини (вантажівки з гідробортом) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 350договірна13175від 35013
Компанія "Грузоперевозки-24" послуги:Вантажне таксі Бровари послуги
  • Малі, середні, великі квартирні переїзди
  • Офісні переїзди будь-яких масштабів
  • Дачні переїзди
  • Перевезення меблів
  • Доставку побутової, електротехніки
  • Перевезення та доставка будматеріалів
  • Доставка товарів з інтернет-магазинів
  • Студентські переїзди (перевезення речей)

Як замовити вантажне таксі Бровари "Грузоперевозки-24"

Замовити вантажне таксі Бровари
Замовити вантажне таксі Ви можете цілодобово, день в день або зробити попереднє замовлення зателефонувавши за номерами телефонів зазначених на сайті, працюємо без свят і вихідних. Головним достоїнством в роботі персоналу диспетчерської служби компанії "Грузоперевозки-24" є надзвичайне вміння не тільки слухати і розуміти, а й прислухатися до думок і побажання всіх своїх замовників. Тим паче, з ними часто доводиться налагоджувати подальші довгострокові хороші відносини. Будь-яка посадова особа: менеджер або оператор диспетчерської служби завжди привітні і відкриті до різного роду пропозиціями в тому числі і щодо поліпшення сервісу послуг що надається нами населенню. Підтримуючи розмову, вони проникливо вислуховують будь-які конструктивні зауваження або Ваші рекомендації. Компанія-лідер вантажних перевезень "Грузоперевозки-24" тільки тому провідна, тому що ми безперервно спрямовані на постійне поліпшення якості обслуговування населення. Притому без рішучого участі клієнтів (замовників) в діяльності компанії само собою нічого не вийде. Для тих хто намірився пізнати справжню європейську якість в сервісі обслуговування, а може швидше за все навіть стати невідлучним клієнтом компанії, телефонуйте.
Телефонуйте в диспетчерську службу "Грузоперевозки-24" або залишайте замовлення на сайті. Звертайтеся в компанію при першій же потребі перевезення різних вантажів з Броварів в будь-який населений пункт України, або просто якщо потрібно перевезення в самому місті. Замовляєте послугу вантажне таксі Бровари - оцініть нашу роботу. Легких Вам переїздів!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий