вторник, 5 ноября 2019 г.

Вантажне таксі Київ недорого

Вантажне вантажне таксі Київ недорого доводилося викликати переважній більшості столичних жителів, а також громадянам, які проживають в передмістях Києва, яким доводилося стикатися з переїздами.Вантажне таксі Київ недорого Такі люди інформовані про те, що сам процес переїзду досить-таки не простий, адже доводиться перевозити безліч великогабаритних або важких предметів. При зверненні в компанію "Грузоперевозки-24", будь-який переїзд може бути організований, здійснений на найвищому рівні, а самим замовникам не доведеться метушитися, тому, що всю важку роботу виконають спеціально підготовлені для цих завдань співробітники.
Хоч би хто планував переїзд а основні побажання завжди залишаться колишніми для здійснення цього складного заходу. Що ж зазвичай хвилює людей в таких випадках? Та нічого особливого, головне щоб доставка всіх речей, що перевозяться була проведена в найкоротші терміни, з неодмінним забезпеченням їх досконалої збереження. Особлива увага звертається питанню збереження особливо цінних вантажів в ході їх транспортування, адже в дорозі може трапитися всяке, а контроль всіх процесів самостійно здійснити практично неможливо.
Знавці вибирають вантажне таксі Київ недорого
Хто часто замовляє вантажні перевезення, чудово розбирається у всіх тонкощах, «підводних течіях або каменях», а також розцінками такого виду послуг. Досвідчені замовники давно вважають за краще скористатися послугами вантажного таксі Київ недорого від автотранспортної компанії "Грузоперевозки-24". Тому що в ній всі роботи організовані таким чином, що при мінімальних цінах, послуги будуть надані швидко з комфортом для самих замовників. В результаті чого саме ця компанія найбільше затребувана в сфері автотранспортних послуг. А сама послуга вантажне таксі Київ недорого стабільно затребувана не тільки самими киянами. Її часто замовляють менеджери промислових підприємств, громадських та комерційних організацій у всіх видах бізнесу.

Різниця вантажного таксі Київ недорого від простих вантажних перевезень

Основними характеристиками вантажного таксі прийнято вважати:
  • Терміновість викликів автомобіля, подібно замовленнями звичайного легкового таксі.
  • Широту вибору транспортних засобів найрізноманітніших вантажопідйомності або рівня комплектації.
  • Швидкість підбору автомобіля диспетчерами. У зв'язку з тим, що не доводиться витрачати такий дорогоцінний в наші дні час, при надзвичайно утомливих, самостійних пошуках відповідних авто, проглядання оголошень в газетах, або відвідуванні незліченних відповідних сайтів.
  • Зафіксована тарифікація - стабільність недорогий ціни.
  • Можливість запропонувати комплексні замовлення, з розрахунком потрібної кількості вантажників.
Вантажне таксі Київ недорого ціна на "автомобілі"
Вантажне таксі Київ недорого цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама160/200480/6008.5080/100160/2008.50
3 тонник
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 250договірна13125від 25013
Вантажівка з гідробортом
(5000кг)
Машини (вантажівки з гідробортом) вантажопідйомністю 5000 кілограмвід 350договірна13175від 35013

Переваги вантажне таксі Київ недорого "Грузоперевозки-24" від інших перевізників

Специфічни переваги компанії "Грузоперевозки-24":
  • Вантажний автомобіль прибуває безпосередньо в той самий момент, коли він буде дійсно затребуваний. Варто тільки продзвонити, як машина прибуде до місця призначення вид двадцяті п'ятьох хвилин до сорока з часу складання або подачі заявки.
  • Висока швидкість, поєднана з повною надійністю для всіх типів доставок. Оскільки досвідченому персоналу співробітників чудово знайомі всі маршрути, включаючи об'їзні шляхи. Отримуючи замовлення, водій легко об'їде будь-яку пробку, по найкоротшому шляху, своєчасно прибуде до зазначеного в заявці місця.
  • Незважаючи на оперативне обслуговування, роботу кваліфікованого персоналу, цінова політика автотранспортного підприємства перебуває на доступному рівні, а самі ціни недорогі реальні.
  • Компанія вантажне таксі "Грузоперевозки-24" пропонує додаткове обслуговування, за допомогою якого можна значно заощадити кошти. Наприклад, пропонується відразу повний комплекс навантажень-розвантажень. Так, замовляючи комплексну послугу з доставкою габаритного або важкого вантажу, транспортний засіб прибуде з досвідченими вантажниками.
Вантажне таксі Київ недорого переваги Грузоперевозки-24

Замовити вантажне таксі Київ недорого

Оформлення замовлень
Для тих, хто має намір зробити замовлення рекомендується приготуватися до відповідей на багато питань диспетчерської служби:
  • Точна дата, з зазначенням часу передбачуваного транспортування (великовантажний автомобіль замовляти заздалегідь).
  • Точні пункти, звідки, куди планується перевезення вантажу, район міста, із зазначенням точних адрес.
  • Що саме буде транспортуватися. Описати передбачуваний вантаж, його габарити, приблизну масу.
  • Точна кількість пасажирів, які супроводжують вантаж.
  • Вид транспортного засобу, а також тарифікація передбачуваної транспортування.
  • Обов'язково вказати, чи знадобляться вантажники, а також приблизну їх кількість.
  • Загальна підрахунок, узгодження, затвердження ціни послуги.
  • Дані замовника, із зазначенням його контактних даних.
Після цього диспетчерська служба звязуеться з безпосередніми виконавцями, яким ставиться конкретне завдання. Далі водій транспортного засобу, негайно передзвонює замовнику, щоб уточнити всі подробиці майбутньої перевезення. Також слід врахувати, що здійснюючи термінове замовлення комплексного транспортування з бригадою вантажників, тривалість очікування автомашини може трохи зрости. Оскільки для робітників знадобиться деякий проміжок часу, щоб дістатися за допомогою громадського транспорту до місця проведення робіт. Однак це не стосується випадків, коли водії виконують обов'язки водіїв-вантажників, а самі розвантажувально-навантажувальні роботи будуть їм під силу.

Вантажне таксі Київ недорого "Грузоперевозки-24" - перевезення

Кожен вантаж, повинен відповідати наступним характеристикам:
  • Обсягом.
  • Габаритам.
  • Масі.
  • Цінності.
  • Крихкості.
  • За засобом транспортування.
Таким чином, диспетчерською службою компанії "Грузоперевозки-24" всі транспортні засоби повинні підбиратися з урахуванням цих характерних особливостей. А сама компанія в змозі надавати будь-які транспортні засоби, для вирішення багатьох завдань з огляду на всі потреби або побажання замовника.
Вантажне таксі Київ недорого диспетчерська служба
Замовивши у нас послугу вантажне таксі Київ недорого Ви отримаєте термінові, швидкі перевезення вантажу та відмінний сервіс обслуговування, бажаємо легких переїздів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий