вторник, 8 октября 2019 г.

Перевезення Київ, Київської області термінові автоперевезення

Перевезення Київ на сьогодні є однією з основних напрямків в діяльності транспортної компанії "Грузоперевозки-24" яка є одним з лідерів на всеукраїнському ринку транспортних перевезень. Здійснюємо автоперевезення по українській столиці Києву, всьому регіону, по всіх містах-супутниках Києва і по всій території України.
Перевезення Київ
Відмінності компанії "Грузоперевозки-24" від інших
Першим з характерних якостей, якими характеризуємося - це чесність, справедливість, демократичний підхід у тарифній ціновой політиці. Так, наприклад, тарифи на весь наданий сервіс прагнемо притримувати на низькому допустимому рівні, який тільки можливий в Україні, з його непростими економічними обставинами. При такому підході будь-яка людина зможе замовляти різноманітни вантажні автоперевезення, зокрема вантажне таксі недорого наприклад по Київу. Більш того, ця і многий інший спектр послуг надаються цілодобово.
При використанні сучасної технологіі, з творчим підходом співробітників підприємства до розумної логістики ми досягаємо результатівну організацію постійних вантажних потоків замовлених клієнтами. Безперестанку щодня піднімається планка встановлених високих стандартів в обслуговуванні громадян. Підвищуємо вимоги, які стосуються всіх співробітників від керівного складу до прямих виконавців - робітничого персоналу. Така практика дозволяє втілювати в життя усі перевезення Київ, області, гранично якісно, недорого, комфортно для замовників.
Перевезення Київ ціна - тарифна політика найбільш прийнятна
Перевезення Київ недорого
Перевезення Київ від компанії "Грузоперевозки-24" прийнято вважати як найбільш вигідні не тільки в Києві, а й по Київській області внаслідок того що тарифи повністю відповідають усталеним на ринку ціною. Таким чином, вони реально відображають стан справ в області Київських автоперевезень. Маючи досить солідний парк вантажних автомобілей, штат бригади вантажників, а також персонал професійної диспетчерської служби з відповідним оснащенням, вибір потрібних автомобілів займе буквально кілька миттєвостей. Завдяки цьому клієнтам не доводиться годинами просиджувати чекаючи необхідного транспорту. Таким чином, вовніманіе до узгоджених дій всього колективу однодумців пропонуються для всіх клієнтів найприйнятніші ціни на вантажне транспортування по Київу. Прохання звернути увагу всіх клієнтів, що уся тарифна сітка на вантажні перевезення Київ залишилася на мінімальному рівні, причому, не дивлячись на постійно зростаючі ціни на ПММ, а також запчастини до вантажних машин.
Надаються такі послуги недорого:
  • Офісні, квартирні, заміські, або дачні переїзди - "будь-які масштаби".
  • Автотранспортування меблів, великої побутової техніки, разом з холодильниками, електроніки, аудіо-відеоапаратури, та інших предметів.
  • Транспортування великих музичних інструментів - роялів, або піаніно.
  • Доставку домашніх улюбленців, великих рослин, особистих речей.
  • Доставляємо товари до торгівельних майданчиках.
  • Вивозити будівельне сміття.
  • Надаємо вантажні машини тільки в строго зазначений час доби.
  • Оперативно швидко, якісно виконуємо розвантажувально-навантажувальні роботи.
  • Інші види вантажнихперевезень.
Перевезення Київ ціна
Вантажні перевезення Київ цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама1604808.50801608.50
3 тонник
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмот 250договірна13125от 25013

Перевезення Київ та області найдоступніше вантажне таксі

Послуги перевезення Київ
Щодня, протягом цілого року, водіями здійснюються безліч вантажних автоперевезень, не тільки по Києву або області, а навіть по всій Україні. Багато замовників, споживачі, партнерам забезпечуються якісними послугами, до того ж абсолютно недорогим переїздом в Києві. Вантажне таксі на сьогодні є найбільш оптимальним, загальнодоступним для здійснення перевезеня Київ.
Підприємство володіє різного тонажу вантажними машинами, які призначені для всіляких завдань. У гаражі є безліч автомобілів від вантажопасажирських чи вантажних мікроавтобусів, наприклад, газелей і імпортні транспортні засоби. Маючи велику різноманітність мікроавтобусів завжди в будь-яку годину можемо надати будь-які транспортні послуги з підбором авто, призначеного тільки для вирішення ваших проблем. Ви навіть можете самі підбирати собі автомашини потрібної вам марки та вантажопідйомності.
Перевезення Київ вантажне таксі
Крім вантажопасажирських і вантажних автобусів використовуємо Газелі
  • Високотентовані.
  • З верху загрузочні.
  • Длинобортові.
  • Сміттевози.
Газель для перевезення вантажів по Києву:
  • Особисті речі громадян.
  • Меблів чи інших предметів до квартирного переїзду.
  • Офісні меблі, пов'язану з переїздом невеликого офіса.
  • Товари комерційного призначення.
Головною перевагою ГАЗелі є його вартісна доступність, мобільність, вміння проїжджати в таких місцях, де великим вантажним автомобілям просто не проїхати.
Всі наші замовники отримують:
  • Професійні консультаціі диспетчерів.
  • Доступність вантажних автоперевезень.
  • Гранично швидко доставлені автомашини.
  • Добре завантаження-вивантаження особистих речей.

Перевезення Київ замовлення - вантажне таксі "Грузоперевозки-24"

Перевезення Київ замовленняВантажне таксі для перевезення Київ команда "Грузоперевозки-24" надає дуже просто. Єдине, що вам належить це зробити замовлення, зателефонувати за вказаними телефонними номерами чи залишити заявку на сайті. Операторська служба пояснить все детально, надасть безліч корисних рекомендацій щодо підбора автомобілів для конкретно ваших автоперевезень. Переважно, ви просто вкажіть, обсяг вантажу, що перевозиться з місцем проведення розвантаження-навантаження. Бажано мати на увазі, що вантажопідйомність автомашин і відстань до об'єкта прямо впливають на кінцеву вартість послуги. Ми своєчасно подаємо, якісно обслуговуємо, швидко і недорого перевеземо, а потім звільняємо для подальших замовлень наш автотранспорт. Саме такий підхід допомагає нам надавати дешево більшу частину послуг. До того ж ми забезпечуємо стійкі взаємини з постійними замовниками або партнерами. Вдалого, легкого перевезення Київ Вам!!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий