суббота, 3 августа 2019 г.

Переїзд квартири

Переїзд квартири у даний час у Києві або у будь-якому іншому населеному пункті Київської області чи України вже не представляє великих труднощів. Зараз майже кожне професійне автотранспортне підприємство, яке спеціалізується на виконанні багатьох типів вантажних перевезень, зможе заявити про те, що тільки воно одне зможе це зробити. Проте чи так це насправді, чи дійсно будь-який автоперевізник зможе якісно впоратися з такою на перший погляд простим завданням?
Здійснити вантажні перевезення у Київі та області для відомої компанії "Грузоперевозки-24" є основним напрямком у її буденної, професійної діяльності. Підприємство має у своєму розпорядженні найсучаснішу матеріально-технічну базу, висококваліфікований персонал співробітників, завжди сумлінно виконують свої функціональні обов'язки. Багаторічний досвід практичної діяльності, професійна майстерність кожного окремого співробітника, доведене до досконалості, гарантують забезпечення найвищого рівня безпеки при транспортуванні будь-яких вантажів.
Переїзд квартири Київ
Що зробити щоб замовити переїзд квартири недорого
Замовити переїзд квартири, така думка цілком ймовірно приходила багатьом людям, яким хоча б один раз у житті пощастило зіткнутися з таким неймовірним подією як квартирний переїзд? Такі «щасливчики» напевно знають, що це дуже клопітний захід, який може порушити на якийсь період часу буденний порядок життя, а також легко може вивести з рівноваги.
Переїзд квартири Київ, що доведеться зробити:
  • Скласти - упакувати велику кількість речей.
  • Розібрати та зібрати меблі.
  • Потурбуватися про збереження крихких речей.
  • Знайти гідного перевізника для послуги переїзд квартири.
  • Ознайомитися з послугами автоперевізника.
  • Зуміти з ним обговорити все до дрібниць.
  • А як не упустити щось, що не врахували?
Причому це тільки малий перелік питань, якщо мешканець який переїзджає прийняв рішення скористатися послугами професійного перевізника, який все, до найменшої дрібниці може взяти на себе. А скільки питань може виникнути у нього, якщо він вирішить, що ніякой замовленні йому не потрібен, що він впорається самостійно або друзі, сусіди зможуть допомогти? А де взяти вантажівку, та побільше, щоб за одну ходку усе відвезти? Ось, наприклад, чому останнім часом все частіше ті, у кого намічається переїзд квартири, звертаються до компаній, які надають комплекс послуг, пов'язаних з переїздами.

Як замовити переїзд квартири Київ та область у компанії "Грузоперевозки-24"

Київське транспортне підприємство "Грузоперевозки-24" є мувінгової компанією, яка займається реалізацією різних видів вантажних перевезень у тому числі і послугу переїзд квартири. Завдяки своєму напрацьованого досвіду успішно вирішуємо будь-які завдання, пов'язані з квартирними, офісними переїздами. Досвідченими фахівцями, після оформлення заявки будуть взяті на себе усі обов'язки по організації, реалізації квартирного переїзду. Співробітниками будуть триматися під абсолютним контролем усі етапи цього заходу, А самому замовнику буде потрібно усього лише призначити дату, час того коли він планує здійснення самого процесу переїзд квартири.
Переїзд квартири Грузоперевозки-24
Квартирний переїзд, комплексне обслуговування
Компанієй "Грузоперевозки-24" високо цінується час замовників, тому готові запропонувати цілий комплекс додаткових послуг, які переважно є візитною карткою.
Власне це здійснення:
  • Проведення підготовчих робіт до переїзду квартири: розбирання меблів, пакування речей, навантаження в вантажне таксі, перевезення.
  • Ручне транспортування речей при потребі (усі умови заздалегідь обумовлюються з менеджментом або диспетчерською службою).
  • Підготовки, перевезення побутової техніки, інших приладів.
  • Можливості вивезення з подальшої утилізації застарілих меблів.
  • Слідом за переїздом квартири, розпакуванням усіх перевезених речей, прибирання нової квартири, вивезення сміття, пакувального матеріалу, робочими.
Переїзд квартири поетапність
Всі квартирні перевезення складаються з декількох етапів. Перш за все, це початкові етапи, які зазвичай можуть включати у себе підготовку меблів, електротехніки, особистих речей, їх пакування, у тому числі особливе пакування крихких або особливо цінних речей. При використанні високоякісною, професійною упаковки буде здійснено надійне запобігання випадкових пошкоджень підготовленого до перевезення майна у процесі вантажно-розвантажувальних робіт або у ході транспортування. Бажано звернути увагу на те, що про упаковці варто було б потурбуватися завчасно. Зокрема відвести на цей захід тобто переїзд квартири досить-таки багато часу, щоб усе було ретельно упаковано, промаркировано, кожна деталь була б на своєму місці. Звичайно, при бажанні замовника, компанія з радістю надасть йому усі найнеобхідніші для цього пакувальні матеріали: картон, папір, гофровану плівку, скотч, коробки тощо. Однак навіщо самим виробляти такі тривалі, болісні, нудні роботи, якщо навіть все це можна довірити досвідченим працівникам компанії?

Переїзд квартири Київ - перевезення меблів, ціна

Переїзд квартири Київ ціна на "вантажне таксі"
Переїзд квартири Київ Київ цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап 
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus 
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus 
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus 
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель 
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама1604808.50801608.50
3 тонник 
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник 
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмот 250договірна13125от 25013
Переїзд квартири Київ перевезення
Автопарк компанії "Грузоперевозки-24" має у своєму розпорядженні цілий арсенал найрізноманітніших, багатофункціональних вантажних автомобілів та мікроавтобусів для транспортування вантажів з будь-якими габаритами або масою, залежно від масштабності квартирного переїзду. Проте, у більшості випадків застосовуються автомашини з малою місткістю. Весь автомобільний транспорт чистий, обладнаний спеціальними ременями, кріпильними пристосуваннями для надійного фіксування вантажів, щоб запобігти будь б то не було пошкодження їх у період руху.
Крім того, спеціально, для перевезення меблів замовив послугу переїзд квартири у автопарку передбачені автомобілі "меблівозкі". Однак трапляється так, що не завжди потрібно здійснювати перевезення великої кількості речей. Наприклад, усього лише перевезти тільки що придбану нову велику побутову техніку з гіпермаркету для нової квартири додому або перевезти деякий елементи декору для нової обстановки. Для таких цілей досвідчені перевізники зазвичай пропонують вантажне таксі "Грузоперевозки-24", яке також можна замовити як додаткову повноцінну послугу. Усі розцінки на послуги добре розписані на цьому сайті gruzoperevozki-24.kiev.ua, вибравши потрібний автомобіль чи тариф, Ви зможете вивчити усю інформацію даного тарифу, ціни та ін.
Для того щоб замовити переїзд квартири, а також для отримання більш докладної інформаціі про надані знижки, бонуси, акції для своїх клієнтів - зв'яжіться з диспетчерською службою або з менеджерами компанії за вказаними телефонами: (067)903-81-21 (093)463-14-01 (099)489-08-37

Комментариев нет:

Отправить комментарий