вторник, 23 апреля 2019 г.

Вантажне таксі Відрадний Київ

Вантажне таксі Відрадний Київ на сьогоднішній день є одним із звичайних маршрутів у професійній діяльності транспортного підприємства "Грузоперевозки-24". Компанія вважається однією з лідерів всеукраїнського ринку транспортних перевезень. Здійснюємо транспортування вантажів по місту Києву, столичному регіону, а також по всім населеним пунктам країни.
Де знаходиться масив «Відрадний»
Відрадне це одна з історичних популярна місцевість міста Києва, на якій колись давно перебував однойменний хутір. В даний час житловий масив з промисловою зоною розташований в Солом'янському районі столиці. Він простягається між бульваром Лепсе, Відрадним проспектом, вулицею Гарматній. А промислова зона знаходиться між вулицею Василенко, бульваром Гавела, а також залізницями і Київським залізничним кільцем.
Вантажне таксі Відрадний КиївНа території масиву розташована лісо-паркова зона, приватний сектор та п'ятиповерхові хрущовки, які простягаються вздовж усього шосе до меж Солом'янського району. Поруч з Відрадним знаходяться райони такі: Грушки, Галагани, Борщагівка, а також Караваєві дачі. Між Відрадним з Караваєві дачами уздовж залізниці протікає річечка Либідь.
Вантажне таксі Відрадний Київ послуги
Вантажне таксі Київ що надається компанією "Грузоперевозки-24" є повноцінним універсальним технічним обслуговуванням. Взагалі ж така зручна послуга призначена для виконання замовлень по самим різним вантажним перевезенням, в місті-герої Києві, а також в його передмістях. Причому вантажне таксі Відрадний Київ ідеально може підійти для меблевих перевезень, доставки габаритних речей, виробничих або побутових вантажів, довозу будівельних матеріалів, або вивезення сміття після будівельних чи ремонтних заходів.

Вантажне таксі Відрадний Київ - перевезення меблів

Може хтось, вже прийняв рішення про зміну старих меблів у міській квартирі на нову або зібрався перевезти її на дачу? Або можливо, комусь потрібно з троєщинської квартири на Відрадний масив перевезти меблі або окремі її елементи? У таких випадках саме час звертатися до лідера столичних автомобільних перевезень для того, щоб неодмінно скористатися послугами такого різновиду вантажних перевезень. Хоча б тому, що усі автомобілі та мікроавтобуси чудово обладнані для меблевих перевезень. Більш того, арсенал компанії "Грузоперевозки-24" має у своєму розпорядженні спеціально оснащені автомобілі, так звані «Меблівозкі».
Вантажне таксі Відрадний Київ перевезення меблівЗвичайно ж, що автоперевізник надасть охайних, сильних, професійних вантажників. Це богатирі, яким цілком під силу без якихось пошкоджень переносити всякі меблеві гарнітури або, якщо буде потрібно окремі їх елементи по поверхах. Після чого все це акуратно завантажити у кузов автомобіля. В даний час для замовників компанії немає необхідності замовляти перевезення меблів в одному місці, а вантажників - в іншому.
Ціна на послуги - найбільш прийнятна в Києві
Вантажне таксі Відрадний Київ з компанією "Грузоперевозки-24", на думку багатьох експертів, вважаються найвигіднішими. Це ж підтверджується словами багатьох замовників, які встигли скористатися аналогічними послугами, причому, не тільки в Києві, а також по всьому столичному регіону. А все тому, що всі тарифи чесні, вони абсолютно відповідають ринковим цінам. Таким чином, вони реально відображають стан справ в області столичних автомобільних перевезень.
Маємо у розпорядженні вельми солідний автопарк, повний штат непогано натренованих вантажників. А персонал професійної диспетчерської служби, має у своєму розпорядженні відповідне обладнання, а також найсучаснійшу програмне забезпеченням. Внаслідок чого підбір необхідного для конкретного замовника автомобіля буде проведений буквально за кілька миттєвостей. Завдяки цьому, ще жодному клієнтові не доводилося годинами просиджувати в очікуванні такого необхідного для нього на той момент транспортного засобу. Скоординовані дії всього трудового колективу дають можливість нам надавати всім своїм клієнтам найшвидші послуги. Отже, більше автомобілів вийде в рейс, що в свою чергу вплине на формування тарифів.
У підсумку, замовникам надається цілком прийнятна вартість на найрізноманітніші види транспортних послуг. Таким чином, виходить, що тільки завдяки успішному менеджменту підприємства всі клієнти оплачують будь-яку, послугу наприклад, «вантажні перевезення по Києву» за колишньою мінімальною тарифікаціїю, причому, не дивлячись на безперервно зростаючі ціни буквально на все.
Вантажне таксі Відрадний Київ ціна
Вантажне таксі Відрадний Київ цінаПікапи (пиріжок), мікроавтобуси, вантажівкиЦіна (тариф) година роботиМінімальне замовлення (2 години + подача) з урахуванням 10 кілометрів пробігуЦіна вартості 1 кілометра починаючи з 11-го кмДодаткова адреса заїзду (між точкою завантаження і вивантаженням)Робота в нічний час з 22:00 - 8:00Ціна 1 кілометр за межами міста
ВантажівкиФотогрв/годгривеньгрв/кмгрв/точкагривень(колорейс)
Пікап 
(500 кг)
пікап, пиріжок, каблук1003007501007
Mini bus 
(800 кг)
Мікроавтобуси Volkswagen Transporter 4, 5, Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Vito, Ford Transit, вантажопідйомністю до 800 кілограм1103307.50551107.50
Bus 
(1200 кг)
Триметрові мікроавтобуси Mercedes Sprinter, Ford Transit Maxi, Renault Master, Volkswagen Crafter, Fiat Ducato1203607.50601207.50
Maxi bus 
(1.5 - 2т)
Чотириметрові автобуси тонажністю 1500 кг - 2000кг1504508.50751508.50
ГАЗель 
(3-4 метра)
ГАЗелі бортові, 3-х метрові, 4-метрові, дует, тентована посилена і висока рама1604808.50801608.50
3 тонник 
(3000 кг)
Тритонні вантажні мікроавтобуси Iveco Daily Long, Volkswagen Crafter Maxi, Mercedes Sprinter Long22066010.5011022010.50
5 тонник 
(5000кг)
Машини (вантажівки) вантажопідйомністю 5000 кілограмот 250договірна13125от 25013

Вантажне таксі Відрадний Київ основні послуги, які надає компанія "Грузоперевозки-24"

Вантажне таксі Відрадний Київ основні послуги
"Грузоперевозки-24" надає головним чином такі послуги, недорого:
  • Будь-які види офісних, квартирних, заміських, або дачних переїздів.
  • Дешеве вантажне перевезення від вантажного таксі "Грузоперевозки-24".
  • Транспортування великої побутової техніки, наприклад, холодильника, меблів, електротехніки.
  • Перевезення великих музичних інструментів: барабани, орган, рояль.
  • Перевіз домашніх вихованців, високих рослин, вантажу.
  • Доставка товарів по торговим організаціям Києва або Відрадного.
  • Вивіз будівельного сміття.
  • Надання автотранспорту тільки в зазначений час у замовленні.
  • Якісне виконання розвантажувально-навантажувальних робіт.
  • Інші види послуг, перевезень.
Як замовити найдоступніше вантажне таксі Відрадний Київ
Вантажне таксі Відрадний Київ замовити надзвичайно просто. Єдине, що варто зробити замовнику, це звернутися до представників компанії по телефону або на сайті gruzoperevozki-24.kiev.ua. У диспетчерській службі "Грузоперевозки-24" роз'яснять все детально. Крім того, дадуть безліч необхідних порад по оптимізації, вибору автомобілів для конкретної послуги. Далі вказати, точний обсяг вантажу, а також місце розвантажувально-навантажувальних робіт. Вантажопідйомність автомобіля, відстань до об'єкту прямо вплине на кінцеву вартість послуги. замовляйте вантажне таксі Відрадний Київ"Грузоперевозки-24" для забезпечення стабільних, якісних, швидких, недорогих переміщень вантажів.

Комментариев нет:

Отправить комментарий